“Doğalgaz çalışmalarının Atatürk Mahallesini de kapsayacak şekilde çift yönlü ilerlemesi için talebimizi ilettik”

İlçemizde devam eden Doğalgaz çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde birçok konut doğalgazı kullanmaya başladı. Bir o kadar konut ise kendi entegre çalışmalarını tamamlamasıyla kısa süre içerisinde doğalgaz kavuşacak. Uzunköprü genelindeki çalışma planı şimdilik Cumhuriyet mahallesinden tek yönlü olarak devam ederken, Belediye Başkanı Özlem Becan çalışmaların iki yönlü ilerleyip Atatürk Mahallesinin de biran evvel doğalgaza kavuşmasını hızlandırmak adına GAZDAŞ yetkililerine taleplerini ilettiklerini ifade etti. 

Geçtiğimiz gün gündeme ilişkin CHP ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Özlem Becan, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Çalışmaların tek yönlü ilerlemesiyle doğalgaza en son kavuşacak yer olarak konuşulan Atatürk Mahallelilerin bir an evvel doğalgaza kavuşmak için sabırsızlandığı ile ilgili bir soruya cevap veren Başkan Becan, ilçe genelinde çalışmaların Atatürk Mahallesinden de bir hat oluşturarak iki yönlü ilerlemesi adına gerekli talebi GAZDAŞ yetkililerine ilettiklerini söyledi.

Başkan Becan konuyla alakalı olarak, “Uzunköprü’ye doğalgazı nasıl getirdiysek Atatürk Mahallesine de doğalgazı getirmeyi umut ediyoruz. GAZDAŞ yetkililerinden bir talebimiz oldu. Atatürk Mahallesinden de bir boru hattı planı çizilmesi ve ilk etapta oraya da bir terfi alanı kurulması için bir talebimiz var. Çalışmaları tek yönlü değil de çift taraflı devam edip o şekilde şehir merkezine gelmelerini talep ettik.

Ben talebimizi ilettiğimizde onlarında en azından somut bir geri dönüş yapmasalar da olumlu baktıklarını gördüm. Olumlu geri dönüş olursa bizim için de düğün bayram olur” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol