Dışı bitti içine geçildi

Üç sezon aradan sonra Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda yapılan çalışmaların gözle görülür bir şekilde ilerleyişi, Kırklarelilileri umutlandırdı. Uzun süredir devam eden Bakım, Onarım ve Yenileme çalışmalarında büyük adımlar atılması, 2016'ya yetişeceğinin habercisi oldu. Stadyumda yapımı tamamlanan bir tribünün boyamasının ve camlarının takılmasıyla birlikte soyunma odalarının yapımına  geçildi. İkinci tribünün de yükselmeye başlaması taraftara "Bu sezon Kırklarelispor evinde oynayacak" cümlesini kurdurdu

Son dönemde yapılan milyonlarca TL değerindeki yatırımlarla spor alanında büyük bir yol kat eden ilimiz Kırklareli, şekillenen stadyumun tamamlanması için gün sayıyor.
Bakım onarım ve yenileme çalışmaları doğrultusunda çalışmaların devam ettiği Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda, sıfırdan yapılan tribünlerin birisinin büyük ölçüde tamamlanmasıyla birlikte, diğer tribün de şekillenmeye başladı.
Yaşanan aksilikler yüzünden bir türlü tamamlanamayan Kırklareli Atatürk Stadyumu, son dönemde yapılan atılımlarla birlikte şekil almaya başladı. Yaşanılan sıkıntıların geride kalmasıyla birlikte yeniden inşa edilen tribünlerin şekillenmesi taraftarın ve halkın yüzünü güldürdü.
Üç sezondur çalışmaların devam ettiği Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda, yaklaşık 4 bin kişiyi misafir edecek olan tribünlerden biri bitme noktasına geldi. Diğer tribünde de gözle görülür bir şekilde yükselme olunca, umutlar arttı.
Özellikle Kırklarelispor taraftarın yakından takip ettiği Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun bakım, onarım ve yenileme çalışmalarındaki bu gelişmeler ise Kent vizyonu için büyük bir mücadele veren Kırklareli için büyük bir önem arz ediyor.
"Bitti bitecek"
Kırklarelispor taraftarının yakın markaja aldığı çalışmalar tüm hızıyla sürerken, 2. Lig temsilcisi Kırklarelispor'u evinde izlemek istediğini belirten taraftarlar, "Üç sezondur Lüleburgaz'da oynanan maçları takip etmeye çalışıyoruz fakat bu çok ta mümkün olmuyor. Çünkü aradaki mesafe ve ulaşım zorluğu, takımımızı orada desteklememize engel oluyor.
Burada yapılan çalışmaların ilerliyor olması bizleri çok mutlu etti. Yeni sezonda birçok başarıya imza atmasını istediğimiz takımımızı, kendi sahamızda izleme fırsatı bulacağımıza inanıyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlanır ve bizlerde takımımızı kendi evinde izleme imkanına yeniden ulaşırız" ifadelerini kullandılar.
"Kırklareli'ne büyük katkı sağlayacak"
Kırklarelili vatandaşların da yakından takip ettiği stadyum hakkında düşüncelerini dile getiren bazı vatandaşlar; "Atatürk Stadyumu yeni projesiyle birlikte sadece futbola değil birçok branşa hizmet edecek. Bu da Kırklareli'nin tüm spor dallarında yeni başarılar elde edebilmesine imkan sağlayacak.
Gün geçtikçe büyüyen ilimizde, yıldız sporcuların yetişiyor olması, Kırklareli Kapalı Spor Salonu'nun yetmemesine sebebiyet veriyor fakat bu çalışmalar tamamlandığında sıkıntılar da ortadan kalkacaktır.
Bunun yanı sıra Kırklarelispor'un kendi seyircisi önünde, kendi evinde mücadele etmesi, rakiplerini burada ağırlaması demek, takım için büyük bir artı sağlayacaktır. Çalışmalar bu hızla devam ederse, sezon bitmeden takımımızı kendi evinde mücadele ederken izleme fırsatı buluruz" diyerek çalışmaların biteceği günü iple çektiklerini belirttikleri açıklamalarında, Takımın üzerindeki düşüşün nedeni olarak sadece deplasmanları işaret ettiler.
Kötü sonuçların sebebi ortadan kalkacak
Kırklarelili vatandaşların da yakından takip ettiği stadyum hakkında düşüncelerini dile getiren bazı vatandaşlar; "Atatürk Stadyumu yeni projesiyle birlikte sadece futbola değil birçok branşa hizmet edecek.
Bu da Kırklareli'nin tüm spor dallarında yeni başarılar elde edebilmesine imkan sağlayacak. Gün geçtikçe büyüyen ilimizde, yıldız sporcuların yetişiyor olması, Kırklareli Kapalı Spor Salonu'nun yetmemesine sebebiyet veriyor fakat bu çalışmalar tamamlandığında sıkıntılar da ortadan kalkacaktır. Bunun yanı sıra Kırklarelispor'un kendi seyircisi önünde, kendi evinde mücadele etmesi, rakiplerini burada ağırlaması demek, takım için büyük bir artı sağlayacaktır.
Çalışmalar bu hızla devam ederse, sezon bitmeden takımımızı kendi evinde mücadele ederken izleme fırsatı buluruz."diyerek çalışmaların biteceği günü iple çektiklerini belirttikleri açıklamalarında, düşüşün nedeni olarak sadece deplasmanları işaret ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol