Diş Hastanesi’nden önemli duyuru

Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, artan Covid-19 vakaları sebebiyle acil ve öncelikli durumlar dışında hizmet verilemeyeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, “Diş Hekimlerimizin MHRS randevuları kapatılmış olup 12 Nisan 2021 (Pazartesi) tarihi itibari ile merkezimizde sadece acil ve öncelikli ağız diş sağlığı hizmeti sunulacaktır.” denildi.

Artan Covid-19 vakaları sebebiyle Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sadece acil ve öncelikli ağız diş sağlığı hizmeti sunulacağını açıkladı. Konuyla ilgili olarak hastaneden yapılan bilgilendirmede “İlimizde Covid-19 vakalarının artış göstermesi ve hekimlerimizin bir kısmının daha Covid-19 ile mücadele kapsamında sahada görevlendirilmiş bulunmaları nedeniyle Diş Hekimlerimizin MHRS randevuları kapatılmış olup 12 Nisan 2021 (Pazartesi) tarihi itibari ile merkezimizde sadece acil ve öncelikli ağız diş sağlığı hizmeti sunulacaktır.
Covid-19 alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Tedbirlere ancak uyarsak başarılı olacağız. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürler.” ifadelerine yer verildi... (G. Ayyıldız)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol