Dijital yayınlarda çığ gibi büyüyoruz

Önadım Medya Grubuna bağlı olarak 2004 yılında okuyucularının karşısına çıkan ve yayına girdiği günden itibaren Trakya'nın bir numarası olan www.gazetetrakya.com büyümeye devam ediyor.
Tüm Trakya'nın ilgi ile takip ettiği haber siteleri arasında en üst sıralarda yer alan www.gazetetrakya.com yapılan son istatistiklere göre ziyaret bakımından birçok haber ve resmi portalları geride bıraktı. www.gazetetrakya.com gerek içeriği, gerekse kolay kullanılabilir yapısı ile tüm okuyucularına en doğru, en tarafsız ve en güncel haberleri vermeye devam ediyor.

Önadım Medya Grubuna bağlı günlük olarak çıkan Önadım ve Kırklar Haber gazetelerinden yer alan haberlerin internet sayfasında güncel olarak yer aldığı internet sitesinin Dünya ve Türkiye genelinde sahip olduğu tıklanma istatistikleri Önadım Medya Grubu'nun farkını birkez daha ortaya koydu.
Kırklareli Bilişim tarafından alınan resmi istatistiklere göre, www.gazetetrakya.com Dünya sıralamasında gazete haber siteleri arasında 812 bin 863. Sırada yer alıyor. Birçok ulusal ve yerel gazetenin yer aldığı Türkiye sıralamasında ise 10 bin 625. Sırada bulunan www.gazetetrakya.com Trakya'da ise en çok okunan birinci gazete. www.gazetetrakya.com Türkiye genelindeki gazeteler sıralamasında ise 180. Sırada yer alıyor.
Yine Önadım Medya Grubu olarak 2007 yılında yayınlarına başlayan Trakya'nın ilk ve tek haber sitesi www.kirklartv.com'da sahip olduğu istatistikler ile her geçen gün biraz daha fazla izlenerek, büyüdüğünün kanıtını gözler önüne seriyor.
www.kirklartv.com Dünya genelinde izlenme olarak 2 milyon 997 bin 861. Sırada yer alıyor. Bu rakam Türkiye'de ise 68 bin 970 olarak değişiyor. www.kirklartv.com Televizyon statüsünde ise Türkiye'de 230.'uncu sırada yer alırken, Samanyolu TV ve Digitürk gibi yayınların internet üzerinden izlenme oranlarından önce geliyor.
Önadım Medya Grubuna bağlı olarak hizmet veren dijital yayınlarımızın teknik desteğini sağlayan Kırklareli Bilişim sahibi Emre Dal'da rakamların üst seviyelerde olduğunu her iki sitenin de bu şekilde izlenme oranları devam ettikçe, rakamların daha da yükseleceğini ifade ediyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol