“Diğer iş adamlarımıza sesleniyorum; önemli olan doğduğun yer değil doyduğun yerdir”

Volkan Can; “Bu hareket herkese örnek olmalı”
“Kırklarelispor olarak sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz”
“Diğer iş adamlarımıza sesleniyorum; önemli olan doğduğun yer değil doyduğun yerdir”
Kırklarelispor yönetimi geçtiğimiz sezonda sponsor konusunda büyük sıkıntılar yaşadı. Bu sezon aynı sorunlarla karşı karşıya kalmak istemeyen yönetim, sponsor arayışlarına erkenden başladı. Kırklarelispor’a isim sponsoru olan SBS İnşaat sahibi Servet Özel, çok önemli bir noktada Kırklarelispor’a büyük katkı sağladı.
Bu sene Kırklareli’nde yaşayan iş adımı Yeşil Beyazlı ekibe isim sponsoru oldu. Trabzon’a bağlı Of doğumlu olan Servet Özel isimli işadamı sponsor oldu. Aldığımız bilgiler doğrultusunda Servet Özel’in kendisi iyi bir spor takipçisi olarak biliniyor.
“Kırklarelispor’a daha önce de sponsor olmuştu”
Servet Özel Kırklarelispor’a sponsor olmayı kabul ettiğini Kırklarelispor Başkanı Volkan Can şöyle açıkladı:
"Servet Özel abimizle konuşuyorduk sponsorluk ve futbol üzerine. Konuşurken arayış içerisinde olduğumuzu defalarca söylemiştim. Kendisine buradan Takımımızın Formasını götürdüm ve durumumuzu anlattım. Beni sadece dinledi ve bu iş olur gibi bir his vardı içimde ve kendisi merak etmeyin her şeyin çaresi var. Bu şekilde yaklaşması inanınki bana yetti. Anlaşmayı da sağladık. Paranın miktarı ne kadar diye düşünen olursa az veya çok olması değil 10'da olsa 50'de olsa 100'de olsa hiçbir şey değişmez. Karşımızdaki insanın bizi anlaması ve gerçekten anlamış olması çok önemli. Birilerin tasın altına elini koyması önemli. Ben sahsım ve Kırklarelispor adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler verdiğimiz sözler doğrultusunda Kirklareli'ni en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
“Servet Özel bu yıl da Kırklarelispor’u yalnız bırakmadı”
Daha önce de Kırklarelispor’a sponsor olan iş adamı Servet Özel, bu yılda Kırklarelispor’a yine çok büyük bir jest yapıp, isim sponsoru oldu. Bu jest karşısında Kırklarelispor Başkanı Volkan Can minnetini şu sözlerle vurguladı, “Servet Özel gerçekten futbol sevdalısı ve fedakârlık noktasında elinden gelenin fazlasını yapan mükemmel bir insan diyebilirim. Bu yılda bizim çok önemli bir nokta da yanımızda oldu. Kırklarelispor olarak Servet Özel’i aramızda görmek bizi çok memnun ediyor. Bu konuda kelimeler çaresiz kalıyor. Ben ve Kırklarelispor camiası olarak Servet Özel’e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
“Diğer iş adamlarımıza sesleniyorum; önemli olan doğduğun yer değil doyduğun yerdir”
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, bu sürecin devam etmesine vurgu yaparak, “Sonuç olarak Kırklareli’nde doğmamış ama ekmeğini, aşını burada kazanan oldukça fazla iş adamlarımız var. Bunlardan sadece şehrin takımına destek olmalarını bekliyoruz. Bilsinler ki bu kulüp çok zor günleri bırakarak, imkânsızlıkların içinden çıkıp buralara geldi. Biz nereden geldiğimizi çok iyi biliyoruz. 2. Lig gibi profesyonel bir arena da mücadele ederken maddi destek en önemli faktörlerden birisi oluyor. Bizlerde Kırklarelispor yönetimi olarak arayışlarımıza devam ederken bir yandan da şehrimizde bulunan iş adamlarımıza buradan sesleniyoruz. “Önemli olan doyduğunuz yerdir.” Nasıl ki hepimiz Kırklareli’nde çalışıyor, burada kazanıyor ve yiyorsak, şehrin takımına da katkımız olması gerekir. Servet Özel abimiz güzel bir başlangıç yaptı. Umuyorum ki bununda devamı gelecektir. En güzel şekilde Kırklarelispor’umuzla birlikte istediğimiz, arzuladığımız başarılarla dolu bir sezonu geride bırakacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kırklarelinde trakyalı iş adamı mı var da yardımcı olacak. Bütün iş adamları karadenizli.