Didem ve Serkan mutluluğa "Evet" dediler

Eğitim ve Öğretim alanında ilimiz Kırklareli ye yıllarca hizmet etmiş ve bu alanda başarılı bireyler yetiştirmiş olan emekli öğretmenler Müşerref ve Zeki Balcı çiftinin kızları Didem ile Bursa eşrafından Özkan ailesinin oğulları Serkan koza düğün bahçesinde düzenlenen muhteşem bir düğün ile evlendiler.
Didem ve Serkan çiftinin hayatlarının en mutlu gecesi olan düğün törenine Balcı ve Özkan ailelerinin tüm yakın, dost ve akrabaları katılım göstererek genç çifti yalnız bırakmadı.
 Her şeyin dört dörtlük olduğu düğün organizasyonunda genç çifti yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan konukların alkışları arasında alana çıkan Didem ve Serkan çifti güzellikleri ile göz kamaştırdı. Muhteşem geceye romantik bir müzik eşliğinde dans ederek start veren genç çiftin mutluluk ve sevinçleri gözlerinden okundu.
 Gecenin startı olan ilk dansın ardından düğün pastalarını el ele kesen Didem ve Serkan, düğün pastalarını birbirileri ile paylaşarak hayat boyu devam edecek paylaşımlarına düğün gününden başlamış oldu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde tüm konuklar çalınan oyun havaları ile doyasıya eğlenerek Balcı ve Özkan ailelerinin mutlu gecesine ortak oldular.
Bizlerde Önadım Medya Grubu olarak Didem ve Serkan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileyerek "bir yastıkta kocayın" temennilerimizi sunuyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol