Dicle ve Zafer çiftinin kına gecesi gerçekleşti

Hınar ve Metin Tural çiftinin kızları Dicle ile Ayşe ve Şahin Ercıyas çiftinin oğulları Zafer’in kına gecesi gerçekleşti.

Çifti bu mutlu günlerinde ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadılar. 22 Ekim Cumartesi günü ilimizdeki bir düğün salonunda gerçekleşen bu anlamlı gece saat 20.00'da başladı.
Bu saate kadar düğün salonunu hınca hınç dolduran davetliler, sabırsızlıkla Dicle ve Zafer’in ilk dansını beklemeye başladılar. Bu arada çiftin aileleri misafirleri tek tek karşıladılar ve onlarla yakından ilgilendiler. Saatler 20.30'u gösterirken alkışlar eşliğinde çıkan mutlu çift, ilk danslarını gerçekleştirdi. Mutluluğu gözlerinden okunan çift, daha sonra yine alkışlar arasında düğün pastasını kestiler. Daha sonra ise geleneksel takı törenine geçildi. Takı töreninde davetliler çifte, çam sakızı çoban armağanı takılarını hediye ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli müzik eşliğinde oynayan mutlu çift ve davetliler bu anlamlı geceyi coşkuyla noktaladılar. Çiftin düğünü 12 Kasım tarihinde Ankara'da yapılacak.
Gazetemiz olarak bizler de Dicle ve Zafer çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol