“Devrim niteliğinde hizmetlere imza attık”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Teşkilatı bu kez Lüleburgaz ilçemizdeki muhtarlarla buluştu. Toplantıda iktidar partisinin 17 yıl boyunca devrim niteliğinde hizmetlere imza attığına vurgu yapılırken, bu hizmetlerin devam edeceği belirtildi ve muhtarlarla yol haritası çizildi…

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı, dün Lüleburgaz’da köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Lüleburgaz’da bulunan tüm muhtarların iştirak ettiği toplantıda 2019 yılında gerçekleşen faaliyetler ile 2020 yatırım ve çalışma programı hakkında istişarelerde bulunuldu.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve partililer dün Lüleburgaz’da bulunan köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda 2019 yılında gerçekleşen faaliyetler ele alındı ve 2020 yatırım programı hakkında görüşmelerde bulunuldu.
Ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel konular başta olmak üzere birçok konuya değinen Selahattin Minsolmaz, ilimizde muhtarlara büyük görevlerin düştüğünü ifade etti. 17 yıllık süreç boyunca hükümetlerinin pek çok alanda devrim niteliğinde hizmetlere imza attığını dile getiren Milletvekili Minsolmaz, bunun en önemli kanıtının köyler ve yapılan hizmetler olduğundan bahsederek; yollar, dere ıslah çalışmaları gibi başlıca hizmetlerin köylerin ve köylülerin işlerini kolaylaştırdığını vurguladı.
Minsolmaz; “Yapılan bütün seçimlerde, 17 yıldır birinci çıkan AK Parti, vatandaşın iradesi ile yine vatandaşına hizmet vermekle yükümlüdür. Ve bu hizmetleri de hamdolsun bugüne kadar siz muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, mülki idari yöneticilerimiz, belediyelerimiz ile birlikte yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Hiçbir parti ayrımı yapmadan, siyasi rozetimizi bir kenara koyarak, bu hizmetleri yapıyoruz. Çünkü her şeyden önce bizim insanımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Zaten AK Parti’nin 17 yıllık başarısının sırrı da budur. "Yaratılanı severiz, Yaradandan ötürü" diyen Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde inşallah daha birçok çalışmaya, projeye ve yatırıma imza atacağız” dedi. AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı devamında Tarım ve Orman Bakanlığının; Kırsal Kalkınma Destekleri 12. Etap kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi programının, ekonomik yatırım konularında faaliyete geçirilen tarımsal ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketleme tesisi açılış törenine katıldı.




Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol