Devlet Bahçeli önce Lüleburgaz'a, Ardından ise Tekirdağ ve Edirne'ye Geliyor

Cumhuriyet Tarihinin en kritik seçimi olarak işaret edilen ve sonrasındaki uzunca boşluk dönemi itibari ile düşünülmesi gerekilen bir tercih yapılması gerektiği vurgulanan 7 Haziran Genel seçimlerinin, Kırklareli'de ve ulusal anlamda en iddialı siyasi partisi MHP, son seçimlerde en popüler olduğu Trakya illerine RESMEN çıkartma yapıyor

Konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Mesut Şalk, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli 1 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 14.00'de Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda halka seslenecek.
Lüleburgaz'da gerçekleştirilecek olan miting için İl Merkezi, İlçeler, beldeler ve köylerden de mitinge gelmek isteyenler için araçlar saat 13.00'da kaldırılacak." dedi.
Şalk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin aynı gün Tekirdağ ve Edirne'de de miting yapacağını söyledi. Kırklareli MHP İl Başkanlığı binasında basın açıklaması yapan Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Mesut Şalk, "Cumhuriyet Tarihimizin en kritik seçimi için sandık başına gidecek olan ülke insanımız tarihi bir eşikten geçmek üzere.
İnanıyorum ki, en doğru kararı vereceklerdir. MHP olarak BİZ, Kırklareli merkez İlçede halkımıza doğruları işaret ederken, Derya Bulut ile MHP'nin ilimize çok daha faydalı olacağını işaret ediyoruz. Aldığımız destek hem Kırklareli genelinde hemde Bilge liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli liderliğinde ülke genelinde çok büyük. Allah'ın izni halkımızın desteği ile MHP'li Milletvekilimizi Türkiye'nin Büyük Millet meclisi'ne göndereceğiz" diyerek devam ettiği konuşmasında, "Arkamıza dönüp baktığımızda, TBMM giden diğer siyasi partili Vekillerin Kırklareli'ne neler kazandırdığı ortada. Artık MHP zamanı" dedi. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. oylar MHP ye