Devler Kırklareli’nde Er Meydanına çıkıyor

Kavaklı Belediyesi’nce düzenlenen Koca Yusuf Yağlı Güreşleri bugün saat 09.00’da boy ayrımı ile başlıyor. Güreşlere ise Cuma namazı sonrası saat 14.00’da geçilecek. Bu yılki güreşlere birçok başpehlivan ve başpehlivanlığın önemli adayları katılıyor. 

Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir himayelerinde Avrupa Şampiyonu Önder Gülmez koordinatörlüğünde Metsen Organizasyonunda düzenlenecek olan Kavaklı Koca Yusuf Yağlı Güreşleri 15 Temmuz 2022 Cuma günü (bugün) saat 09.00-12.00 arası boy ayrımı ile başlıyor. Güreşlere ise Cuma namazı sonrası saat 14.00 itibari ile geçilecek. 
Bu yıl güreşlere Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Güreş Kulübü Sporcusu ve 661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Şampiyonu Başpehlivan Cengizhan Şimşek, 660. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Ali Gürbüz'e yenilerek ikinci olan İsmail Koç, 2016 yılında Başaltı Pehlivanlığına yükselen “Sarı Dev” lakaplı Hüseyin Gümüşalan, yağlı güreşin yanı sıra minderinde ustalarından ulusal ve uluslararası başarılara imza atan ve 2018 yılında Kırkpınar’da Başaltında mücadele eden başarılı isim Tanju Gemici, 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde rakibi Furkan Durmuş Altın’ı yenerek Başaltın’da Şampiyon olan Ertuğrul Dağdeviren, Elmalı Yağlı Güreşleri'nde finalde İsmail Balaban ile karşı karşıya gelen 23 yaş altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalya sahibi Yusuf Can Zeybek ve 660. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde çeyrek finale kadar yükselen Faruk Akkoyun gibi isimler yer alıyor. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol