Destekleme ödemelerinin tarihleri belli oldu

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli
genelinde hububat fark prim desteği, dane mısır prim desteği, yem bitkileri desteği ve çatak ödemelerinin başlayacağını açıkladı. Minsolmaz, üreticilerin giderlerini azaltmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Hububat, yem bitkileri, dane mısır ve çatak destekleme ödemeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunan Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TC kimlik numarasının sonu 6-8 ile bitenlere 18 Ocak 2019 tarihinde, 2-4 ile bitenlere 25 Ocak 2019 tarihinde, 0 ile bitenlere  ise 1 Şubat 2019 tarihinde destekleme ödemelerinin yapılacağını açıkladı. 
Çiftçilere verilen desteğin artarak süreceğini vurgulayan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “İlimiz genelinde 18.01.2019 Cuma gününden itibaren; hububat fark prim desteği, dane mısır prim desteği, yem bitkileri desteği ve çatak ödemeleri başlayacak olup toplam 20.757.458 TL çiftçilerimize ödenecektir. Ülkemizin aydınlık yarınlarının meşalesi olan tarım sektörüne, çiftçilerimize desteklerimiz artarak sürecektir. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol