Destek değil, köstek oluyoruz!

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, yaklaşık bir buçuk ay önce satışa çıkardığı forma satışlarından,
kombinelerde olduğu gibi bir kez daha umduğunu bulamadı. Bugüne kadar sadece 12 adet forma satan ve hayal kırıklığını en üst seviyede yaşayan yeşil beyazlı ekip, "Bu mu sizin sevdanız?" sorusuyla Kırklareli halkına seslendi. Soruların cevapsız kaldığı, ilgi ve alakanın neredeyse yok denecek kadar az olduğu ekip ise yine kendi yağında kavruldu

"Bir üst lige çıkalım", "Kırklarelispor böyle oynarsa düşer", "Bu takıma iyi futbolcular gerekli" gibi cümleleri duyduğumuz, her yerde bahsi geçen Kırklarelispor, kulübe katkı sağlayacak forma satışlarından "YİNE" umduğunu bulamadı. 1.5 aylık süreçte sadece 12 adet forma ve 2 adet kamp tişörtü satabilen yeşil beyazlı ekip, bir kez daha umduğunu bulamadı.
Satışların bu denli kötü olmasının ardından bir açıklama paylaşan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, sitemini şu sözlerle dile getirdi; "Bu gurur senin Kırklareli! Yıllardır heyecanla beklediğiniz,bizi her gördüğünüz yerde sürekli talep ettiğiniz, kulübümüz Lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu internet sitesine gösterdiğiniz ilgiden dolayı tüm Kırklarelispor severlere teşekkür ederiz.
Yaklaşık 1,5 aylık satış raporumuz: 12 adet forma 2 adet kamp tişörtüdür... Kulübümüzün tek gelir kaynağı forma ve kombine satışlarıdır.
Aynı ilgiyi kombine kart satışlarında da göstermenizi bekliyoruz.
Klavye başında oturup, transfer isteyip "Ben Kırklarelisporluyum" demekle Kırklarelisporlu olunmuyor. Bu takımın nerelerden geldiğini anlatmaya gerek yok. Bu takımın değerini anladığınızda inşallah iş işten geçmiş olmaz."
"Her sezon yaşıyoruz bu sıkıntıyı"
"Kombine satışları da her zaman gülünç rakamlar olarak karşımıza çıkıyor. Kendi imkanlarımızla, dışarıdan tek bir kuruş kulübe gelir olmadan bu takımı ayakta tutmaya çalışıyoruz.
2. Lig'de dört sezondur üst üste mücadele edebilmek adına verdiğimiz emeğin, gösterdiğimiz gayretin sonucu bu olmamalıydı" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Olmayan formayi nasil alsinlarbir yerde bulamadik