“Desteğini esirgemeyenlere teşekkür ediyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur ve il yönetim kurulu görevlerinin 2 yılını doldurdu. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Ünal Başkur, en büyük uzlaşı ile demokratik bir şekilde göreve geldikleri günden bu yana CHP’yi daha yukarılara taşımak için çalıştıklarını, bu yolda kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

Ünal Başkur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanlığı görevinde 2. Yıldönümümüz. Parti içerisinde en geniş uzlaşı ile geldiğimiz bu göreve; o dönem de bize güvenip destek veren İlçe örgüt Başkanlarıma, Milletvekillerime, delegelerimize ve sonraki süreçte bu onurlu görevde desteğini bizden esirgemeyen Partililerimize teşekkür ediyoruz. Üstlendiğimiz bu onurlu görev döneminde; Darbe girişimi, Halkoylaması, Adalet eylemlilikleri gerçeklerini yaşadık.
Her üç yaşanmış üzerinden partimiz, verdiği mücadele ile üzerine düşeni yerine getirmiş olup;bu mücadeleyi onur mücadelesi gören, en başta örgüt başkanlarım olmak üzere en sade üyemize kadar tüm partililerimize teşekkürü borç bilirim.” dedi.
Demokrasi duvarına bir tuğla koyabildiysek ne mutlu
“En iyisini yapmak zorunda olduğumuzun bilinci ile görevimizi yapmaya çalıştığımız bu süreçte; demokrasi -adalet -özgürleşme mücadelesi duvarına, bir tuğla koyabilmiş isek; ne mutlu bizlere.
"2017'de ki en temel sorunumuzun; AKP İktidarı'nın dayattığı Rejim Değişikliği olduğunun da bilincindeyiz" gerçeği, daha da acıtan bir nitelik ve nicelik ile karşımızdadır.
Umarız;2018 yılında görev alacak yeni arkadaşlarımızla verilecek mücadele ile Ülkemiz üzerindeki karabulutlar dağıtılır.
Tüm Partililerimiz ve Kırklareli Halkı'nın Parlamenter Demokrasi'den yana sergileyeceği davranış ile Mustafa Kemal Atatürk'ten devraldığımız Türkiye Cumhuriyeti Devletini sonsuza kadar yaşatma sorumluluğumuzun bilincinde ve bu bilinç ile vereceğimiz mücadele tüm Yurttaşlarımıza karşı bir namus borcumuzdur. Yaşasın iş ekmek adalet mücadelemiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol