Derya Bulut, Karakaş ve İstasyon Mahallesi sakinleri ile buluştu

Cumhur ittifakı Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, her akşam bir mahallede gerçekleştirdiği mitingler ile hem projelerini anlatıyor, hem de halkın desteğini alıyor. Bu çerçevede hafta sonu Karakaş ve İstasyon Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Bulut, katılım ve halkın coşkusu ile 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde bir kez daha iddialı olduğunu gösteriyor…
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, adayların ve partilerin seçim çalışmaları da hız kazandı. Artık neredeyse son viraja girdiğimiz şu günlerde, adaylar durmaksızın çalışıyor, halkın onayını ve desteğini istiyor.

Bu kapsamda Cumhur ittifakı Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut ve ittifak partisi Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi mensupları, her akşam bir mahalleye konuk oluyorlar. Bulut ve beraberindeki partililer 23 Mart Cumartesi günü Karakaş Mahalle sakinleri ile buluşurken, 24 Mart Pazar günü de İstasyon Mahalle sakinleri ile bir araya geldiler.
Cumartesi günü kortej halinde İstasyon Caddesine giren, Cumhur ittifakı Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, ittifak mensubu partililer ve vatandaşlar ilimiz Sabahattin Ali Parkı yanında, Karakaş Mahalle sakinleri ile buluştular.
Bulut yaptığı konuşmasında hayata geçirmek istediği projeleri tek tek detaylı bir şekilde coşkulu kalabalığa anlattı. Artık değişim zamanının geldiğini ifade eden Bulut; “Artık bu hizmetsizlikten yorulduk. Cumhur ittifakı ile şimdi daha da güçlüyüz. Sizleri desteği ile inşallah 31 Mart’tan sonra her şey çok daha güzel olacak” dedi. Gerçekleşen halk oyunları gösterisi de geceye ayrı bir renk kattı. Derya Bulut ve beraberindeki partililer 24 Mart Pazar günü ise İstasyon Mahallesinin konuğu oldular. Saat 19.30’da seçim bürosunun önünde buluşan partililer konvoy halinde mahalle sakinlerinin toplandığı bölgeye ulaştılar. Burada da coşkulu bir kalabalık “Kırkşehitler Diyarına Umut, Başkan Derya Bulut” sloganları ile Bulut’u ve beraberindekileri karşıladılar.
Bulut yaptığı sunumunda İstasyon Mahallesi sakinlerine de projelerini anlatma imkanı buldu. Bulut’un; “Elbette bu projelerin bir kısmının bittiğini görmek bizlere nasip olmayacaktır. Ama geleceğimiz için, çocuklarımız için, daha yaşanabilir bir kent için artık bir yerden başlamamız gerekiyor. Değişime ayak uydurmalıyız. 31 Mart’ta yepyeni bir Kırklareli’ne hazır mısın İstasyon Mahallesi?” sorusuna hep bir ağızdan “Evet!” cevabını veren İstasyon Mahalleliler, Derya Bulut’a destek olduklarını gösterdiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol