“Derin bir üzüntü içerisindeyim”

Nayu İğneada Otel İşletme Sahibi Görkem Gökçe, yaşanan felaketi dolayısıyla açıklama gerçekleştirdi. Gökçe yaşanan elim olay ile ilgili acıyı ve üzüntüyü derinden hissettiğini ifade etti.

Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesinde yaşanan sel felaketi sebebiyle Kırklarelili iş insanı, Av. Görkem Gökçe duyduğu derin üzüntüyü ifade ederek “geçmiş olsun” dileklerini paylaştı.
Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesinde yaşanan sel felaketi sebebiyle Kırklarelili iş insanı, Av. Görkem Gökçe duyduğu derin üzüntüyü ifade ederek “geçmiş olsun” dileklerini paylaştı. Gökçe şunları kaydetti; "Yaşadığımız sel felaketi nedeniyle, özellikle İğneada'daki can kayıpları ve yaralanmalar neticesinde derin bir üzüntü içerisindeyim. Bu büyük afette hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyorum.
Bölgemizde yaşanan sel neticesinde maalesef 6 can kaybı oldu ve yaralılar var. Allah’tan kayıplarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyorum. Arama kurtarma için canlarıyla başlarıyla mücadele eden başta AFAD yetkilileri ve gönüllüleri olmak üzere tüm yerel kamu ve belediye ekiplerine, gönüllü çalışan herkese şükranlarımızı sunarız. Bu vesile ile sahadaki çalışmaları denetledikleri esnada Nayu İğneada tesisimize de nezaket ziyaretinde bulunan İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Münir Karaloğu’na, Valimiz Sayın Birol Ekici’ye ve Kolordu Komutanımız Tümgeneral Sayın Muammer Alper’e teşekkür ederiz. Hepimize geçmiş olsun” dedi. (A.Kaya)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol