Dereceye giren girişimci Pınarhisar Ataköy'den

Pınarhisar'a bağlı Ataköylü Erhan İnal (24) hazırladığı www.taleprehberi.com isimli internet sitesi projesi Kadir Has Üniversitesinin düzenlendiği fikir proje yarışmasında ilk üçe girdi. Sonuçlar önceki gün Erhan İnal'a e mail yolu ile bildirildi.
Kadir Has Üniversitesi tarafından Erhan İnal'a gönderilen mail şöyle; "TELEKOM VE MOBİL TEKNOLOJİLER
TalepRehberi.com
TalepRehberi.com internet sitesi, günümüzde oldukça sık kullanılan ilan sitelerine rakip olabilecek bir potansiyel taşımaktadır. Bu siteyi diğerlerinden ayıran ve onu sektöründe ilk ve tek yapan en önemli özelliği, sitenin çalışma mantığıdır. Genelde ilan sitelerinde kullanıcılar satmak istedikleri emlak, araba ve aklınıza gelebilecek herşeyi fiyatını yazarak ve fotoğraf ekleyerek ilan verirler. Ancak bunun tam tersi mantıkla çalışacak bir internet sitesi bulunmamaktadır. Tam da bu noktada TalepRehberi.com devreye girecektir. Örneğin emlak satın almak isteyen biri, bu isteğini talep rehberinde yayınlatarak aradığı emlağı bulmak için, emlak satmak isteyen kişilerin ona ulaşmasını bekleyebilir. Kısaca tam tersi mantıkla çalışan bir sitedir TalepRehberi.com
Buna ek olarak sitede kullanıcılar birbirleriyle mesajlaşabilir veya belli taleplere toplu reklam mesajları gönderebilir. Websitesinde detaylı bir katalog taraması mümkündür. Tüm özellikleriyle neredeyse ücretsiz hizmet verebilecek bir sitedir. Ancak bazı özellikleri kredi satın almanızı gerektirecektir. İlgilenenler TalepRehberi.com internet sitesini ziyaret edebilir."
Erhan İnal kimdir ?
Annesi Lüleburgazlı babası Pınarhisar'a bağlı Ataköylü olan Erhan İnal, 5 Nisan 1992 yılında Kırklareli'de doğdu. Ataköy İlkoğretim okulunu ve Lüleburgaz Lisesi'ni bitiren Erhan İnal İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uzay Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
Erhan İnal, şu an bilgisayar ve insan ırkları ve balkan halkları araştırmasını sürdürüyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Çok sevindim ailesi tanıdık olduğu için bu büyük bir çalışmanın sonucudur kendisini ve ailesini tebrik ederim