Derdinize Derman Olmaya Geldik

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, vatandaşların isteklerini, arzularını, şikâyetlerini dinlemek ve toplumun tüm kesimlerine ulaşarak daha etkin, daha verimli, daha hızlı hizmet sunulması amacıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, vatandaşların isteklerini, arzularını, şikâyetlerini dinlemek ve vatandaşlarla bir araya gelerek toplumun tüm kesimlerine ulaşarak daha etkin, daha verimli, daha hızlı hizmet sunulmasını amacıyla vatandaşlarla buluş
maya devam ediyor. Bu kapsamda, 11 Ocak Perşembe günü İstiklal İlköğretim Okulunda düzenlenen  “Halk Toplantısı”nda Vali Çiftçi, tüm vatandaşların tek tek isteklerini dinledi.
Kurum Müdürlerinin de hazır olduğu toplantıda vatandaşların istekleri ve sorunları dinlenilerek ilgili kurumlara gerekli talimatlar verildi.
Toplantıda vatandaşların isteklerini dinleyen Vali Çiftçi “İmkanlar çerçevesinde, derdinize derman olmaya geldik. Sizlerin istekleri bizler için önemli” dedi.
Toplantı sonrasında Vali Çiftçi, Okul kantinin ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Görevlilere iyi çalışmalar diledi.
Öğrenciler Vali Çiftçi’yi büyük bir sevgi ile karşıladı
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, İstiklal Ortaokulunda düzenlenen Halk Toplantısı öncesinde öğrencilerin yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı. Öğrenciler Vali Çiftçi’ye yoğun ilgi göstererek, fotoğraf çekildiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol