Deprem gerçeğini unutma!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yıldönümünde yaptığı açıklamada, “Depremi ve yaşadığımız acıları hiçbir zaman unutmayacağız. Bunun için özellikle devlet kurumlarımızda ve belediyelerimizde depreme uygun binaların yapılması için düzenlemeler yapıldı” dedi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, açıklamasında 19 yıl önce meydana gelen Marmara depreminin milletimizin yaşadığı en büyük acılardan biri olduğunu belirtti.
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Minsolmaz, halkın bu gerçeği unutmadan hareket etmesi gerektiğini dile getirerek şunları söyledi;
“19 yıl önce meydana gelen, binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirmesine ve on binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına yol açan Marmara depremi, milletimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır.
Depremi ve yaşadığımız acıları hiçbir zaman unutmayacağız. Bunun için özellikle devlet kurumlarımızda ve belediyelerimizde depreme uygun binaların yapılması için düzenlemeler yapıldı.
AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden buyana vatandaşlarımızın can güvenliğini ön plana alan çalışmaları başlattık.
Kentsel dönüşüm projeleri ile hem eski yapıların hem de depremde hasar gören yapıların yerine modern, yeni teknolojiye uygun ve sağlam yapılar inşa ettik.
Vatandaşlarımızın can güvenliği için her türlü tedbirin devlet tarafından alınacağından kimsenin şüphesi olmasın. Halkımızın da deprem gerçeğini unutmadan ve aynı duyarlılık içinde hareket etmesini bekliyoruz.
Bu vesileyle; asrın felaketi olarak tarihe geçen 17 Ağustos Marmara Depreminde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol