Deprem Riski Sıfır

Öznur Yapı AŞ tarafından gerçekleştirilen Doğal Yaşam köyünün zemin etüdü Fırat Karabeyoğlu’nun ekibi tarafından gerçekleştirildi. Deprem riski sıfır olan zeminimizle projemiz bir kez daha farklılığını ispat etti.

Kırklareli, çok kısa bir süre sonra büyük ve anlamlı bir doğa-turizm tesisinin sahibi olacak. Medya sahibimiz, Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Girişimci Öznur Tüzün tarafından geliştirilen, Ulusal Medyayı temsil eden isimlerin ve Federasyon yetkililerinin desteği ile oluşturulacak olan Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde adımlar bir bir atılıyor.
Bu çerçevede Doğal Yaşam köyünün zemin etüdü Fırat Karabeyoğlu’nun ekibi tarafından dün gerçekleştirildi. Deprem riski sıfır olan zeminimizle projemiz bir kez daha farklılığını ispat etti.
Projemiz ayrıca geçtiğimiz ay İl Genel meclisinde İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edilmişti. Demircihalil Köyünde yapılacak olan bu muhteşem tesis hayata geçirildiği zaman Kırklareli artık adını taş ocakları, termik santraller, fabrika atıkları ile değil, doğasıyla, turizmi ile duyuracak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol