DenizBank ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden "Süt Hayvancılığı Geliştirme Projesi" için güç birliği

DenizBank ile Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, aile işletmelerinin hayvancılık faaliyetlerini büyütmek ve hayvancılığa devam eden işletmelere destek olmak amacıyla 'Kırklareli ili Süt Hayvancılığı Geliştirme Projesi'ni hayata geçiriyor. Kurumlar arasında imzalanan protokol çerçevesinde, belli niteliklere haiz hayvan alımında bir yıl ödemesiz, 6 yıla varan vade ile kredi imkanının yanı sıra özel yem kredisi, ekipman alımlarında uygun şartlarda kredilendirme ve Üretici Kart ile yem alışverişlerinde sıfır faizle 6 aya varan vade imkanı çiftçilere sunulacak.

DenizBank, Çiftçiye sağladığı avantajları Türkiye'nin her yerinde hayata geçirdiği iş birlikleri ile zenginleştiriyor. Banka bu çerçevede 2 Eylül Çarşamba günü Kırklareli ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile yeni bir iş birliği protokolüne daha imza attı.
Düzenlenen toplantıya DenizBank Trakya Bölge Müdürü Ahmet Çelik, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Yöneticileri ve Birlik Başkanı Ali Dermenci, DenizBank Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Mehmet Kel, DenizBank Kırklareli Şube Müdürü Türkay Karakoç katıldı.
Çiftçilere ödeme kolaylığı
Yapılan anlaşma ile en az üç aylık gebe veya ilk buzağısını doğurmuş olan düve ve inek alımında çiftçilere; bir yıl ödemesiz, 6 yıla varan vade ile yılda bir ödeme imkanı veren kredi tahsis edilecek. Bununla beraber kredilendirilecek hayvanların yem ihtiyaçlarını karşılamak için özel yem kredisi limiti tanımlanacak ve üretici bu limiti üretici kartı ile 6 aya varan vadelerde 0 faiz avantajı ile kullanabilecek. Ayrıca bu proje ile birlikten ekipman alımlarında uygun şartlarla kredilendirme imkanı da sunulacak fırsatlar arasında yer alıyor.
"Gücümüzü üreticimizden alıyor, çiftçimize en yakın banka olma hedefiyle çalışıyoruz"
DenizBank Trakya Bölge Müdürü Ahmet Çelik toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Ülkemizde tohumun düştüğü, hayvancılık yapılan, pulluk değen her parselde emek veren tüm çiftçilerimize, ulaşabilecekleri en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı iş birlikleriyle zengin/eştiriyoruz. Özel bankalar arasında pazar payı açısından ilk sırada yer alan kurum unvanımızı Türkiye'nin en iyi ve çiftçinin yüzünü en çok güldüren bankası olarak perçinlemek tek amacımız. Saha ekiplerimiz ile köy köy kasaba kasaba gezerek üreticilerimizi yerinde, işletmelerinde ziyaret ediyor, bire bir ilişki kurarak finansal ihtiyaçlarını tespit ediyor ve her zaman yanlarında oluyoruz Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğiyle Süt Hayvancılığı Geliştirme Projesi ile ilimizin üreticilerine DenizBank olarak destek vermekten gurur duyuyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol