“Demokrasiye karşıt her girişime karşı direnişimiz devam edecektir”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “15 Temmuz darbe girişimi sırasında halkın meclisinde, demokrasinin kalbinde tepemize kurşunların yağması, bombaların düşmesine rağmen, halkın temsilcileri olarak mücadelemiz, direnişimiz devam etmiştir. Bundan sonra da her koşul ve şartta, demokrasiye karşıt her girişime karşı direnişimiz devam edecektir" dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gündoğdu mesajında alçakça darbe girişimini bir kez daha nefretle kınadığını belirtti. Gündoğdu, “15 Temmuz tarihinde ülkemizde yaşanan alçak darbe girişimi; milletvekillerimizin parlamentoda onurlu ve kararlı duruşu. TSK içindeki ülkesini seven, yaşamı pahasına demokrasiyi koruyan subay, astsubay, emniyet güçlerimiz ve halkımızın desteği ile önlenmiştir. 15 Temmuz tarihinde TSK içinde yuvalanmış vatan hainlerinin düzenlediği alçakça darbe girişimini bir kez daha nefretle kınıyoruz. 15 Temmuz'daki darbe teşebbüsü karşısındaki tutumlarından ötürü halkımıza, basınımıza, demokratik toplumun kuruluşlarına ve güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyor, hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında halkın meclisinde, demokrasinin kalbinde tepemize kurşunların yağması, bombaların düşmesine rağmen, halkın temsilcileri olarak mücadelemiz, direnişimiz devam etmiştir. Bundan sonra da her koşul ve şartta, demokrasiye karşıt her girişime karşı direnişimiz devam edecektir" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bu çigide olmanı yahut gelmeniz ne güzel. Keşke daha sağlam tepki vermek için diğer herkes günler geceler boyunca meydanlardayken sizler de "biz de buradayız" demek için birkaç hafta beklemeseydiniz. Olsun şu an bunun samimi bilincinde olduğunuzu umalım en azından.