Demirköy'den kısa kısa

Demirköy'e bağlı Balaban Orman ve Tarımsal Kalkındırma Kooperatif Başkanlığından 600 kişiye iftar yemeği verildi. Orman sektörü üzerindeki çalışmalarıyla büyük takdir toplayan ve hedeflerini her gün büyüten Balaban Orman ve Tarımsal Kalkındırma Kooperatif Başkanı İsmail Yakar Balaban köyü okul bahçesinde 600 kişiye iftar yemeği verdi. İftar sonrası açıklama yapan Yakar; "Balaban Kooperatifi olarak hedeflerimizi her gün büyütüyoruz. Pazar alanımızı genişletiyoruz. Çalışmalarımızda bize yardımcı olan üyelerimize, Orman İşletme Müdürlüğü personeline, yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum" dedi.
İftar yemeğine Demirköy Orman İşletme Müdürü İhsan Ceylan, Müdür Yrd. Nihat Yıldız, Mal Müdürü Refik Ağaoğlu, Esnaf Odası Başkanı Cem Ünsur, AK Parti İlçe Başkanı Hayrullah Yalçınsoy, İcra Müdürü, İşletme şefleri, köy muhtarları ve kabalalık vatandaş topluluğu hazır bulundu.
İftar yemeğinde vedalaştılar
Demirköy Halk Eğitim Merkezi Sanatsal Mozaik kursu kursiyerleri iftar yemeğinde buluştu. 02.03.2015 tarihinde İŞKUR ortaklığı ile açılan kurs 03.07.2015 tarihinde sona ermesinin ardından kursa katılan 25 kursiyer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kuşçu ve kurs öğretmeni Emel İnan ile hem iftar yaptı hem vedalaştı. Milli Eğitim Müdürlüğü binası bahçesinde yapılan iftar sonrası bir konuşma yapan Mehmet Kuşçu; "4 ay süren kurs boyunca çok güzel işler yaptık. Güzel şeyler paylaştık. Harika bir ortam yaşadık. Başta kurs öğretmeni Emel İnan hanıma ve hepinize teşekkür ederim. Başka kurslarda buluşmak dileği ile iftarınızın kabul olmasını dilerim" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol