Demirköy’de yeni personele eğitim

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde göreve yeni başlayan personele Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü’nde saha eğitimi verildi.
Göreve yeni başlayan personel için Demirköy’de verilen eğitim ile ilgili bilgi veren İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, eğitime geniş katılım olduğunu dile getirdi. İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde göreve yeni başlayan Orman Mühendislerine büro eğitimlerinin hemen ardından Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü’nde Silvikültür ve İşletme Pazarlama Arazi Eğitim Tatbikatı gerçekleştirildi. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Şakir Güneri’nin başkanlığında gerçekleştirilen tatbikata Silvikültür Şube Müdürü Selahattin Eruş, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Nüfer Yavuz, Demirköy Orman İşletme Müdürü Salih Atmaca, Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları katıldı. Eğitim öncesi açıklama gerçekleştiren Bölge Müdür Yardımcısı M.Şakir Güneri; “Silvikültür ve işletme pazarlama çalışmalarımıza ormanlarımızın sürdürülebilirliği bakımından çok önem veriyoruz, ormanlarımızı gençleştirmek ve sağlıklı gelişimini sağlamak için daha gayretli çalışmamız uygulamalarımızda son derece hassasiyetle yerine getirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Demirköy’de gerçekleştirilen eğitimin detaylarına dair verdiği bilgide, “Eğitim tatbikatı arazide her bir müdahale için uyulması gereken teknik esas ve usuller, müdahalelerin zamanı ve damga yapımı konusunda önem arz eden hususların gösterilmesi şeklinde uygulamalı olarak gerçekleştirildi” dedi. (A.Kaya)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Orman içindeki ruhsatsız işletmeler 02 Ekim 2023 Pazartesi 09:13:48

    Personele orman içindeki ruhsatsız sözüm ona turizm tesislerine karşı da eğitim verin. Koca ormanın orta yerinde bu işletmeler bizim çalışma sahamızda ne arıyorlar desinler.