Demirköy kaymakamlığına Kerem Yenigün atandı

Demirköy’ün yeni Kaymakamı'nın kim olacağı belli oldu. Bozcaada Kaymakamlığından Demirköy Kaymaklığı koltuğuna vekaleten atanan Kerem Yenigün, görevine başladı. 

İlimize yabancı olmayan Kaymakam Yenigün önceki aylarda Pehlivanköy Kaymaklığı görevini yürütmüştü. 1990 doğumlu Kerem Yenigün, Bozcaada'da da görev yapmıştı. Göreve başlayan Yenigün’e hayırlı olsun ziyaretleri de başladı. Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Kerem Yenigün’ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Kerem Yenigün Kimdir?
6 Ekim 1990 tarihinde Rize’de doğdu.İlköğretim ve lise eğitimini sırasıyla Hüseyin Yardımcı İlköğretim Okulu ve Rize Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.
Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslarası İlişkiler bölümünden mezun olarak, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Kamu Yönetimi ana bilim dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı.2015-2018 yılları arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda uzman olarak görev yaptı.
106. Dönem Kaymakam Adayı olarak Edirne Valiliği’nde il stajını, Muğla / Ula ilçesinde ise refiklik stajını tamamladı.Kerem Yenigün, Göksu Hanım ile evlidir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol