Demirköy TOKİ Konutları Proje Çalışmaları Sürüyor

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün ve Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Ankara’da bir araya geldiler.

Demirköy TOKİ Konutları için istişarelerde bulunmak üzere Ankara’da bir araya gelen Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün ve Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler proje aşamasında olan Demirköy TOKİ konutları hakkında bilgi alışverişi yapmak üzere bir araya geldiler.
Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün ve Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler Demirköy’ün büyük oranda konut ihtiyacını karşılayacak olan Ankara'daki çeşitli temaslarından sonra proje aşamasında olan Demirköy TOKİ konutları hakkında bilgi alışverişinde ve istişarelerde bulundular.
Demirköy Belediye Başkanlığı resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış oldukları paylaşımda: “Belediye Başkanımız Sayın Recep Gün ve Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanımız Sayın Alper Çiler Ankara'daki çeşitli temaslarından sonra proje aşamasında olan Demirköy TOKİ konutları hakkında bilgi almak ve istişare yapmak için Toplu Konut idaresi Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Sayın Bedri Sinan Gül ve ekibiyle bir araya geldi. Demirköy’ümüzün büyük oranda konut ihtiyacını karşılayacak ve hayata geçirildiğinde Demirköy’ümüzün çehresini değiştirecek bu güzel projenin çalışmalarının devam ettiği ve sona yaklaştığı değerlendirildi. Demirköy’ümüze hayırlı uğurlu olsun,” ifadelerine yer verdiler.(N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol