Demirköy Köy Evleri Projesi Londra'da ödül aldı

Dünya’nın en önemli gayrimenkul yarışması 2018-2019 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 25 Ekim’de
Londra’da düzenlenen törende açıklandı. Türkiye’den Oral Mimarlık ise, Kırklareli’nin Demirköy ilçesindeki, Yeşilce Köyü için tasarlanan Mihalangoz Köy Evleri projesi ile ‘Türkiye’nin En İyi Konut Gayrimenkul Geliştirme’ ödülünü aldı.

Ödülleri, Oral Mimarlık ortakları Yüksek Mimar Kerem Oral ve Emre Oral birlikte aldı. Oral’lar “Türkiye’nin en iyi konut gayrimenkul projesi seçilen Mihalangoz Projesi’ni dünya çapında öneme sahip bir ödül ile onurlandıran değerli jüri üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu ödülün çok değer verdiğimiz Kırklareli ili’mizin ilçe ve köylerinin güzelleşmesine, değerlenmesine katkıda bulunmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.
Oral Mimarlık tarafından tasarlanan Mihalangoz Köy Evleri (www.mihalaongoz.com) Kırklareli Yeşilce Köyü’nde 4 evden oluşan butik bir proje olarak tasarlandı. Tablolara yakışır güzellikte manzaralar sunan, Istranca ormanlarının ortasında, Longoz Ormanı Milli Parkı yakınında yer alan Mihalangoz Köy Evleri, İstanbul’a 220 kilometre, altın kumları ile ünlü Karadeniz kıyısındaki İğneada’ya sadece 20 kilometre mesafede.
Oral Mimarlık hakkında
1933 yılında kurulan Oral, inşaat tasarım, inşaat ve müteahhitlik hizmetleri sunan İstanbul’da yerleşik bir aile şirketi. Y. mimar Kerem Oral ve girişimci Emre Oral kardeşlerin ortaklığı ile günümüzde devam eden Oral Mimarlık nitelikli tasarım, anahtar teslim inşaat çözümleri ve gayrimenkul geliştirme alanlarında uluslararası bir üne sahip. Özellikle lüks perakende sektörü mimari, proje yönetim ve taahhüt işlerinde bölgede lider olan ofis, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde Değer 16 adlı ticari ve konut amaçlı kullanılan binaları ile “Türkiye’nin en iyi konut / ofis binası”, 2011 yılında “Palivor Çiftliği” ile “Avrupa’nın en iyi konut projesi” ve “Türkiye’nin en iyi konut gayrimenkul geliştirme projesi” ve 2016 yılında “Sadık Paşa Köşkü” ile “Türkiye’nin en iyi iç dekorasyon projesi” ödüllerini aldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol