Demirköy Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden Almanya gezisi

Demirköy Çok Programlı Anadolu Lisesi,  erasmus + projesi kapsamında Almanya’nın Ludwigshafen şehrine gitti. Düzenlenen programda seçilen 5 öğrenci,  BİTNET Systems Gmbh da "ASP ile Veritabanı Eğitimini" aldı.

Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında Demirköy Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden 5 öğrenci, okul müdürü İbrahim Erkan Demir refakatinde staj için 2 hafta Almanya’nın Ludwigshafen şehrine gitti. Öğrenciler burada BİTNET Systems Gmbh’da "ASP ile Veritabanı Eğitimini" aldılar. Eğitimin yanında öğrenciler turistik gezide yaptılar. Almanya da Ludwigshafen, Mannheim, Heidelberg, Karlsruhe ve Fransa da Strasbourg’u gezen öğrenciler, önemli bilgiler edindiklerini, edindikleri bilgileri Demirköy’de arkadaşları ile de paylaşacaklarını söylediler. Okul Müdürü İbrahim Erkan Demir ise belki de hayatlarında bir daha yurtdışına gidemeyecek olan öğrencileri proje kapsamında yurtdışına götürmenin büyük bir gurur olduğunu ve bu eğitimin öğrencilerin ufuklarını açtığını dile getirdi.
Bir sonraki eğitim ise Nisan ayında tarihlerinde okul müdürü İbrahim Erkan Demir refakatinde 4 öğrenciyle beraber gerçekleşeceği belirtildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol