Demirköy Çilek Festivali 40 yaşında

Demirköy Geleneksel Çilek Festivali 40’ncı kez düzenlendi. Festivale katılım yoğun olurken Karadeniz şarkılarının usta ismi Hakan Köntek ve Türkiye'nin önde gelen pop sanatçılarından Tuğba Yurt, festival gecesinde sahne alarak Demirköylüleri coşturdu.

Demirköy 40’ncı Geleneksel Çilek Festivali geçtiğimiz Cuma günü düzenlendi. Gündüz başlayan festival gecede devam etti. Festival gecesi Karadeniz şarkılarının usta ismi Hakan Köntek ve Türkiye'nin önde gelen pop sanatçılarından Tuğba Yurt'un muhteşem perfonmansı ile Demirköylüler doyasıya eylendi. Festivalle ilgili açıklamalarda bulunan Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, “40. Geleneksel Çilek Festivalimizde bizleri yanlız bırakmayan Başta Demirköy'lü Hemşehrilerimiz olmak üzere tüm misafirlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Gelecek yıl, 41. Çilek Festivalimizde yeniden bir arada olmak; sağlıklı, mutlu ve huzurlu yarınlarda buluşmak temennisiyle teşekkürler ediyorum” dedi.
Festivale Demirköy’ün yanı sıra il genelinden ve çevre illerden de katılım oldu. Vatandaşlar konserleri dikkatle takip etti. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol