Demiraco’dan “Sevgililer Günü” şiiri

14 Şubat Sevgililer Günü geride kalırken yaşanan anları ile hafızalarda kalmaya devam edecek. Önadım Medya Grubu yazarlarından Selahattin Demiraco’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hafızalara İstasyon Caddesi’nde yazdığı şiirle kazıdı.
14 Şubat Sevgililer Günü’nün üzerinden günler geçti. Kimi Kırklarelili 14 Şubat’ı kapital düzenin bir aldatmacası olarak gördü önemsemedi, kimi Kırklarelili ise 14 Şubat’ın sevgililere armağan bir gün olarak kabul etti ve bu günü sevgilisi ya da eşi ile gücünün yettiği gönlünün elverdiğince kutladı. Kimi hediyeler manevi kimi hediyeler ise maddi oldu 14 Şubat’ta… Manevi yönü ağır basan isimler ise hiç kuşkusuz şairler, yazarlar, aşıklar.
Manevi yönü ağır basan isimlerden biride Önadım’ın yazarlarından Selahattin Demiraco. Önadım Medya Grubu bünyesindeki yazılı ve görsel medya da gezi yazıları ve şiirleri yıllardır yayınlanan Selahattin Demiraco’da 14 Şubat’ta İstasyon Caddesi’nde küçük bir sürpriz yaptı.
İstasyon Caddesi’ne kurulan stantlarda duygularını hazırlanan şovaleler üzerindeki kağıtlara aktaran vatandaşlara yazar Demiraco da katıldı. Demiraco, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel şu şiiri yazdı;
Güzel gözlerin gelir gözlerime
Gülüşünle beraber
Diyorum ki
Yüreğimden yüreğine
Kırmızı bir gül göndereyim
Beni unutmasın diye
Akşamüstleri…

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol