“Değişim ve Umut Kurultayı”nın ülkemizin ve partimizin geleceği için elzem olduğuna yürekten inanıyorum

Sosyal medya hesabından bir yazı yayınlayan Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçı, Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederek sözlerine başladı ve “Seçildiği günden beri, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, yüreğimize nakış gibi işlenmiş altı okun her bir anlamı için emek sarf etmiş, Türk Siyasi Tarihi’ne iz bırakacak liderlerden biri olmuştur” ifadelerini kullandı.
“Onlarca senedir görülmemiş oy oranı da bu düşüncenin sağlaması niteliğindedir”
Partisinin başında Muharrem İnce’yi görmek istediğini belirten Saatçı, “Ancak bugün Edirne’den Kars’a, dışarıya çıkıp gencinden yaşlısına kiminle konuşsanız, ülkemizin ve partimizin geleceği için, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün hedef koyduğu o aydınlık yarınlar için değişimin şart olduğunu ve Sayın Muharrem İnce’nin kitleleri ardından sürükleyen rüzgarıyla bu değişim hareketinin doğal ve olmazsa olmaz lideri olduğunu dillendiriyor. Onlarca senedir görülmemiş oy oranı da bu düşüncenin sağlaması niteliğindedir. Parti tabanının ve çok önemli bir kesimin bu çağrısının kulak ardı edilmesi, duymazdan gelinmesi mümkün değildir” dedi.
“Değişimin ve özlenen başarı Sayın
Muharrem İnce’yle sağlanacak”
Başarının Muharrem İnce yönetiminde geleceğini savunan Başkan Saatçı yazısına şu cümlelerle son verdi, “Bu düşüncelerden hareketle, bu değişimin ve özlenen başarının Sayın Muharrem İnce’yle sağlanacağına, “Değişim ve Umut Kurultayı”nın ülkemizin ve partimizin geleceği için elzem olduğuna yürekten inanıyor, herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Ne değişecek ki ? 22 Temmuz 2018 Pazar 15:18:19

    Muharrem İnce sadece ağzı Kılıçdaroğlu'ndan daha kalabalık biri. Başka bir numarası yok. Ama izlediği yol aynı :) Kılıçdaroğlu da Baykal'ı devirirken "aday olmayacağım" demişti İnce de "Genel başkanın kaşısında aday olmayacağım" diyeli daha bir ay geçmedi. İledikleri yol aynı. İktidarı iyi kötü her alanda kötülersen chp de genel başkan olmaya yetebiliyorsa neden Kılıçdaroğlu'nu değiştireceksiniz ki ? Değişim chp.nin özünde yaşanmıyor şu halde sadece koltukta yaşanıyor. Diğer ilçe başkanları hangi pozisyonda şu durumda onları da söyleseniz ???

  2. karanlıktan aydınlığa 28 Temmuz 2018 Cumartesi 13:50:54

    "Dersimli Kemal" ve şürekası CHP'yi dersimliler partisi yaptılar. Giderlerse parti içindeki Atatürkçü yurtseverler ön plana çıkarlar: Ümit Kocasakal ve benzeri gerçek Atatürk yurtseverleri..