Danone Lüleburgaz’da ek üretim tesislerini açtı

Danone, Lüleburgaz’daki fabrikasının ek üretim tesislerini açtı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve fabrikanın yöneticilerinin katıldığı açılışta protokol ile birlikte kurdeleyi kesen Milletvekili Selahattin Minsolmaz, tesisin 100 kişiye daha iş imkanı sağladığını söyledi.

Danone Lüleburgaz’daki fabrikasının ek binasını dün saat 10.00’da açtı. Açılışa Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, fabrika yetkilileri, çevre beldelerden belediye başkanları, çeşitli oda ve meslek birliği başkanları katıldı. Ek binanın kurdelesini Vali Bilgin, Milletvekili Minsolmaz ve Belediye Başkanı Gerenli birlikte kesti. Burada bir konuşma yapan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “1998 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Danone’nin Lüleburgaz ek üretim tesislerinin açılışını gerçekleştiriyoruz.Lüleburgaz üretim tesisine yaptıkları yeni yatırımlar ile depo alanı ve robot üretim bandı hizmete girmiştir.Bu yeni yatırımlar ile bölgeye ve ülke ekonomisine sunduğu katkının yanı sıra yaklaşık 100 kişiye daha iş imkânı sağlanacaktır.İlimize ve Lüleburgaz ilçemize hayırlı olsun” dedi. Kırklareli Valisi Osman Bilgin’de yatırım ve istihdama verdiği destek ve katkılardan dolayı Danone yetkililerine teşekkür etti. Açılışın hayırlı olmasını diledi.
Lüleburgaz’da incelemelerde bulundular
Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile Milletvekili Selahattin Minsolmaz, ek binanın açılışının ardından Lüleburgaz’daki yatırımları incelediler. Yapımı devam eden Lüleburgaz 8 Derslikli Anaokulu inşaatı ile 12 derslikli ilkokul inşaatını inceleyen Minsolmaz, “Tüm öğrencilerimizin layık olduğu modern ve sağlıklı bir yapıda eğitim hayatlarına başlamaları için anaokulu binamızı hızla tamamlıyoruz. Lüleburgaz ilçemize ve değerli çocuklarımıza şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol