Damızlık Birliği’nden üyelerine iyi gelecek ortaklık


Kırklareli ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Denizbank, İl içi damızlık gebe düve alımlarında 2 yıl ödemesiz 7 yıla kadar indirimli sabit faiz uygulaması imkanı sağlayan bir protokol imzaladı.

21 Mart Çarşamba Günü Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Denizbank Tarım Bankacılığı Trakya Bölge Satış Müdürü Mehmet Kel ve ekibi ile bir araya gelerek, Birlik üyelerinin değerinde fiyatlarla, damızlık gebe düve alım ve satımlarının en iyi koşullarda olmasını sağlamak üzere bir protokol gerçekleştirdi.
Her şey üyelerimiz
ve hayvan sayımızın
artırılmasına katkı
sağlamak için
Birlik Başkanı Ali Dermenci yaptığı açıklamada; “Üyelerimizin ihtiyaç fazlası damızlık gebe düvelerinin değerinde satılmasını sağlamak, küçük aile işletmelerini büyütmek, il içinde hayvan alıp satmak isteyen üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere en az 5 baş holstain ve simental damızlık gebe düve alımı için 2 yılı ödemesiz 7 yıla varan ödeme imkanı, isteğe bağlı kefil ya da ipotek imkanı, indirimli sabit faiz uygulamasını kapsayan, Denizbank’la Birliğimiz arasında yaptığımız protokolün tüm yetiştiricilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İmzalanan protokol sayesinde yetiştiricilerin hayvanın değerinde fiyatlarla alıcı bulacağını söyleyen Dermenci; “Böylelikle hayvan alarak işletmesini büyütmek isteyen yetiştiricilerimiz de bu imkanlardan faydalanmış olacaklardı dedi.
Denizbank-Kırklareli İli Damızlık Sığır
Yetiştiricileri Birliği işbirliği ile Üreticilerin Yüzünü
Güldürüyor
Sektörel uzmanlıkları ile üreticinin her türlü ihtiyacına yanıt verebildiklerini söyleyen DenizBank Tarım Bankacılığı Trakya Bölge Satış Müdürü Mehmet Kel, Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile önemli bir işbirliği yaptıklarını, üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Mehmet Kel sözlerine şöyle devam etti: “Tarım sektörüne sağladığımız finansal destekle özel sektör bankaları arasında ilk sıradayız. Türkiye, uygun iklim ve toprak koşullarının getirdiği avantaj ile dünyada tarımsal üretiminde olduğu kadar hayvansal üretimde de önemli bir konumda. Hayvancılıkta Yerli Üretimi Destekleme Modeli’ne banka olarak verdiğimiz destekle damızlık ve yerli hayvan üretiminin beklenen seviyeye ulaşması için Birlik ve üreticilerimiz ile omuz omuza çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Üretici Kart ve tarım kredilerimizle hayvancılık sektörüne verilecek hizmet kalitesinin yükseltilmesi, mevcut hayvancılık işletmeleri ile aile işletmelerinin büyütülmesi, modernizasyonu ve anlık süt kayıt sistemi ile de üretim miktarı, beraberinde ürün kalitesinin artırılması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. DenizBank’ın Tarım Bankacılığı alanındaki farklılığını daha fazla çiftçimizle paylaşarak, Türkiye’nin sürdürülebilir gelişimi için önemli gördüğümüz tarım sektörüne finansal desteğimizi artırmayı hedefliyoruz” dedi. (Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol