Damızlık Birliği’nden İŞ Bankası’yla İŞ birliği protokolü

Türkiye İş Bankası ile Kırklareli ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında iş birliği anlaşması protokolü imzalandı. Türkiye İş Bankası Kırklareli Şube Müdürü Ayfer Kimençe ve Kırklareli ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci tarafından 29.07.2021 tarihinde imzalanan protokol kapsamında İmece Kart sahibi oda üyeleri tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak İş Bankası’nın anlaşmalı olduğu çeşitli firmalarda geçerli 6 aya kadar faizsiz dönem avantajından yararlanabiliyor. Aynı zamanda protokol  çerçevesinde oda üyelerine imece Kart farım Kredileri, TARSİM Sigortası vb. muhtelif ürünlerden de uygun koşullarda faydalanma imkânı sunuluyor. 

Türkiye İş Bankası ve Kırklareli ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Oda üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir iş Birliği Protokolü imzaladı. Türkiye İş Bankası Kırklareli Şube Müdürü Ayfer Kimençe ve Kırklareli ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci tarafından 29.07.2021 tarihinde imzalanan protokol kapsamında İmece Kart sahibi oda üyeleri tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak İş Bankası’nın anlaşmalı olduğu çeşitli firmalarda geçerli 6 aya kadar faizsiz dönem avantajından yararlanabiliyor, iş Birliği Protokolü çerçevesinde Oda üyelerine aynı zamanda imece Kart farım Kredileri, TARSİM Sigortası vb. muhtelif ürünlerden de uygun koşullarda faydalanma imkânı sunuluyor.
Kırklareli Şube Müdürü Ayfer Kimençe, Tekirdağ Bölge Satış Müdürü Erçin Toptutan,Bölge Müdür Yardımcısı Murat İsmail Yürük imza töreninde yaptığı konuşmada İş Bankası olarak tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklıkları geliştirilmesini çok önemsediklerini ve Kırklareli ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade etti. Kırklareli ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci ise imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, iş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtti. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol