“Daima vatandaşlarımızın yanındayız”

Adalet ve Kalkınma Partisi her Pazartesi günü gerçekleştirdiği halk günlerine kesintisiz devam ediyor. Bu hafta da vatandaşların yoğun katılımı ile devam eden toplantıda başta AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler olmak üzere teşkilat üyeleri vatandaşlarla ilgilendi.

Göreve geldiği günden bu yana her Pazartesi günü vatandaşlar ile bir araya gelerek değerlendiren Başkan Çiler ve İl Teşkilatı, 24 Eylül günü yapılan toplantıda vatandaşların dertleri dinledi ve AK Belediyeciliğin Kırklareli için öneminden bahsetti.
“Halk bir köyü, bir ilçeyi, bir ili oluşturan temel öğe”
Halk toplantılarında ki ana amacı anlatan Çiler, “Halk bir köyü, bir ilçeyi, bir ili oluşturan temel öğe. Onlar olmadan biz de olamayız.
Bu yüzden kendilerine daha iyi hizmet edebilmek için isteklerini ilk ağızdan dinlemek istiyoruz.
Kendileri de bu şehrin aksayan yönlerini değişmesi gereken yönlerini anlatıyorlar. Biz bu yüzden halkın partisiyiz ve bu yüzden 2019 yılında belediye seçimlerini kazanacağız” ifadelerini kullandı.
“Elimizden geldiğince kendilerine yardımcı oluyoruz”
Aynı zamanda vatandaşlara ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çiler, “Vatandaşlarımızla elimizden geldiğince bir araya gelerek onların dertlerini ve isteklerini dinliyoruz.
Genel olarak birçok kişi iş sıkıntısı için bize geliyor. Biz de elimizden geldiğince kendilerine yardımcı oluyoruz.
Biz burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil etmek amacıyla bulunuyoruz.
Kendisi bu ülke için ne kadar çok çalışıyorsa, ülke insanları için nasıl gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorsa biz de onların yerelde ki temsilcileri olarak aynı özveri ve ciddiyetle çalışmalıyız” şeklinde konuştu.
“Bundan sonra ilimize
görülmemiş hizmetleri
yapacağız”
2019 yılında Kırklarelili hemşerilerine AK Belediyeciliğin önemini anlatmak istediklerini belirten Çiler, “Kırklareli halkının kalbini kazanarak 2019 seçimlerinde Kırklareli’ni AK Partili belediyecilikle bir araya getireceğiz inşallah.
İlimizde parti ve kişi ayrımı yapmadan herkese hizmet edeceğiz. Bundan sonra ilimize görülmemiş hizmetleri yapacağız” dedi.
“Yerel yönetimlerdeki
tecrübemizi doğru anlatırsak seçimlerde başarılı oluruz”
Kapı kapı gezeceklerini ve çalışmalarını bu şekilde sürdüreceklerini söyleyen Başkan Çiler, “Adaylarımız belirlendikten sonra da çalışmalarımızı kuvvetli bir şekilde sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlik içinde bu yarışta tüm başkanlıkları kazanmak istiyoruz.
Bugüne kadar hükümetimizin yaptığı icraatları halkımıza anlatacağız. Kırklareli’nde çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız. Yerel yönetimlerdeki tecrübemizi doğru anlatırsak seçimlerde başarılı oluruz” diye konuştu.
“Diğer partilerin belediyeleri yan gelip yatarken AK Parti belediyeleri farkını ortaya koydu”
Çiler, “Belediyecilikte en iyi hizmetler 2002 yılından ondan önce de Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken başladı. Ondan önceki dönemde diğer partilerin belediyeleri yan gelip yatarken AK Parti belediyeleri farkını ortaya koydu. Şimdiden kapı kapı dolaşmalıyız. Mutlaka 2019’da hedefe ulaşmak zorundayız. Teşkilat çalışmalarını yoğunlaştırarak hedeflerimize ulaşmak adına çalışmalıyız. Ben bu seçimin bir şeyleri değiştireceğine Kırklareli halkının gerçekleri göreceğine inanıyorum” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol