Dağda, yolda, köyde Önadım

Önadım Medya Grubu Tüm Trakya’da ki okuyucuları ile buluşuyor. Yıllardır farkını göstererek, 7’den 70’e tüm okuyucularına ulaşan ve kamuoyu hakkında bilgiyi en doğru kaynaktan ulaştıran Önadım Medya, doğrularından sapmadan yoluna devam ediyor
Yayın ve yatırım programı ile Önadım Medya Grubu Trakya’nın gerçek sesi olmaya, Trakya’nın her noktasında ki okuyucularıyla muhabirlerini sürekli buluşturarak kamuoyunu nabzını tutmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Karakayalar Grubu’na ait 49 yıllık bir yerel basın geçmişi olan Adalet Gazetesi’ni bünyesine kattıktan sonra Uzunköprü Medya A.Ş bünyesinde bulunan Radyo 22, TV22, basın yayın organlarını bünyesine katan Önadım Medya Grubu İngilizce, Türkçe yayınlanan Gazetetrakya ile balkanlardaki okuyucu kitlesine de hizmet veriyor. 

Önadım Medya yayınlarının tarafsız, ilkeli bölge halkının gerçek sesi olmasındaki çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Yazılı, görsel, masaüstü yayıncılığında evde, işte, cepte her birey ile birlikte olmayı hedef koyan Önadım Medya, son yaşanan olaylarda da yerel medya olarak darbeye “HAYIR” diyen demokrasiye sahip çıkan Trakya halkının yanında durmaktan sorumluluklarını yerine getirmekten yine bu dönemde de bölgemizin sesini ve düşüncelerini duyurmaktan gurur duyuyoruz.
“Sizden başka hiç kimse gelmedi”
Kırklareli’nin Pehlivanköy ilçesine bağlı Balkan köylerinde, hiçbir yerel gazetenin ellerine ulaşmadığını, sadece Önadım Gazetesi ve Kırklar Haber Gazetesi’nin geldiğini dile getiren köylü vatandaşlar; “Bizim buralara gelen kimse olmuyor. Köy halkı kendi içinde yaşıyor. Buraya ulusal gazeteler geliyor fakat hiçbir yerel gazete ulaşmıyor sadece Önadım Medya Grubu geliyor. Sizlere bu bağlamda teşekkür ediyoruz. Sizler sayesinde ilimizde olan biteni öğreniyoruz. Yaptığınız bu faydalı ve doğru işler için sizlere tekrar tekrar teşekkür ettiğimizi iletmek isteriz” diyerek düşüncelerini belirttiler.
“Hoş geldiniz”
Gittiği her noktada tatlı dil, güler yüz ile karşılanan, herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan bir hale gelen Önadım Medya Grubu, Kırklareli’nin tüm köylerine ulaşmak için ter döküyor. Bugüne kadar yaptığı hiçbir haberde kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyen ve bu yüzden “Doğru kaynak” olarak anılan Önadım Medya, köy çıkarmalarını sürdürecek.
“Derdimize ortak
oluyorsunuz”
Özellikle Balkan köylerindeki sorunları yerinde görerek, vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Önadım Medya, bu bağlamda da farkını göstermiş durumda. Vatandaşların; “Buralarda birçok eksiğimiz var. Bunları duyurabilmek, eksikliklerimizi dile getirebilmek adına neler yapabileceğimi, nerelere danışabileceğimizi, sesimizi nasıl duyurabileceğimizi bilmiyoruz. Sizler derdimize ortak oldukça, bizler de sesimizi duyurabilmek adına fırsatlar buluyoruz” ifadeleriyle dile getirdikleri sıkıntıları, hem yerine görerek hem de bilgi alarak okuyuculara aktarmaya çalışıyoruz.
Babaeski ve Pehlivanköy’e bağlı köylerin en büyük problemi sağlık
Geçtiğimiz günlerde tüm köylerini karış karış gezerek, her kişiye ulaştığımız ilimizin en küçük ilçesi Kofçaz’ın en büyük problemi sağlık. İlçeye bağlı 17 köyün sadece 1 tanesinde sağlık personelinin bulunması ve bu yüzden tüm vatandaşların onlarca kilometre uzaklıktan, ilçeye gelmeleri, sıkıntıların yaşanmasına sebep oluyor.
“Her zaman bekleriz”
Her yerde aynı şekilde uğurlanarak, “Her zaman bekleriz” cümlelerini duyduğumuz köy ziyaretlerimiz, bundan sonraki süreçte de hız kesmeden devam edecek. Vatandaşlarımızın eksiklerini kamuoyu ile paylaşmak, dertlerine ortak olarak gündeme getirebilmek adına çalışmaya ara vermeden devam edeceğiz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. CEYAR HALİT