DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Kırklareli İl Kongresi’ndeydi

Demokratik Sol Parti, pazar günü Genel Başkan Önder Aksakal’ın katılımıyla Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde İl Kongresi’ni gerçekleştirdi. Kongrede konuşan Genel Başkan Önder Aksakal, “34. yılımızda 11. Olağan Kurultayımızı Pazar günü Ankara’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Bütün dostlarımızı Genel Başkan olarak orada buluşmaya davet ediyorum.
Kurultayımızın ana teması adalet, ahlak ve asalet üzerine kurulu olacak.” dedi.

Demokratik Sol Parti Kırklareli İl Kongresi yoklama ve açılış ile başladı. Devamında Saygı Duruşu’nda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Kongre Başkanlık Kurulu oluşturuldu ve Yönetim Kurulu Çalışma Raporu okundu. Devamında Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal bir konuşma gerçekleştirdi. Aksakal konuşmasında, “Biz söyleyebileceklerimizi her yerde ve her zaman söyleyebiliyoruz. Başımız dik, alnımız açık. Hiç kimsenin önünde yolumuzu değiştirerek gittiğimiz olmamıştır. Bu Kırklareli’nde de böyledir, Tekirdağ’da da böyledir, Ağrı’da da böyledir. Demokratik Sol Partililer toplum içinde her zaman alnı açık, başı dik gezmiş bireylerdir. Ecevit felsefesiyle Demokratik Sol ilkeleriyle yetişmiş Demokratik Sol Partililer yer yer başarısız kalsalar da güçlerinin yettiği kadar sorunlarını çözmüşler ve hiçbir zaman vatana, millete inancımızı yitirmeden halkımıza hizmet etmeye çalışmışlardır. Önümüzde bir kurultayımız var. Demokratik Sol Parti 34 yıllık bir geçmişi olan ve bu devleti 3 kez yönetme şansına sahip olmuş bir siyasi parti. Partimiz aynı zamanda 66 milletvekili ile ilk kez tek başına iktidar olmayı başarabilmiş bir partidir. 34. yılımızda 11. Olağan Kurultayımızı Pazar günü Ankara’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Bütün dostlarımızı Genel Başkan olarak orada buluşmaya davet ediyorum. Kurultayımızın ana teması adalet, ahlak ve asalet üzerine kurulu olacak.” ifadelerine yer verdi.
Genel Başkan Önder Aksakal’ın konuşmasının ardından seçimler yapıldı. Dilek ve temennilerin alınmasıyla birlikte Demokratik Sol Parti Kırklareli İl Kongresi sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol