DEVA Partisi Kırklareli'nde teşkilatlanıyor

DEVA Partisi Kırklareli'nde teşkilatlanıyor. Partinin genel
merkezi teşkilatlanma çalışmalarını yürütmek üzere Engin Turan'a yetki verdi...

DEVA Partisi Kırklareli'nde teşkilatlanmak adına çalışmalarına başladı. Partinin genel merkezi teşkilatlanma çalışmalarını yürütmek üzere Engin Turan'a yetki verdi. Parti'den yapılan açıklamada şunlar kaydedildi;
"Genel merkezimizin, Kırklareli’mizde teşkilatlanma çalışmalarını yürütmek üzere yetki verdiği il kurucu heyetimiz Sn. Engin Turan başkanlığında faaliyetlerine başlamış bulunmaktadır. Partimizin hemşerilerimiz ile kucaklaşmasını sağlamak için görev üstlenmiş heyetimiz en kısa zamanda partimize olan ilgiyi fiili bir katılıma ve desteğe çevirmek üzere büyük heyecan ve istek ile çalışacaktır. Bu vesile ile hem kurucu heyet üyelerimizi sizlere tanıtmak hem de yapacağımız çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapmak arzusundayız. Partimiz il merkez ve ilçe teşkilat ofislerinin faaliyete geçmesi, ilçe teşkilatlarımızın ve kurullarımızda görev alacak üyelerin belirlenmesi ile ilgili bilgilendirme de siz değerli basın kuruluşlarımıza sunulacaktır."
Kurucu İl Başkanı Engin Turan, 1978 doğumlu, evli, KTÜ mezunu. Sigorta sektöründe kendi firması ile faaliyet göstermektedir. Kurucu heyet üyeleri ise şöyle;
Nigar Şişman, 1970 doğumlu, evli. Emekli.
Erdem Sakarya, 1973 doğumlu, evli, İTÜ mezunu. Özel sektörde yönetici.
Rifat Rafael Haleva, 1980 doğumlu, bekar. Bilkent mezunu. Akaryakıt sektöründe kendi firması ile faaliyet göstermektedir.
Semih Güller, 1990 doğumlu, evli. Tarım ve hayvancılık işletmelerine hizmet veren firması ile ticari faaliyet yürütmektedir.
Hanefi Yusuf Kaya, 1994 doğumlu, Karabük Üniversitesi mezunu, mühendis. Personel taşımacılığı alanında kendi firması ile faaliyet yürütmektedir.
Mehmet Doğan, 1997 doğumlu, İstanbul Kültür Üniversitesi mezunu. Akaryakıt ve tarım sektörlerinde kendi firması ile faaliyet yürütmektedir.
Erdal Karakuş, 1972 doğumlu, evli, ODTÜ mezunu. Eğitimci. Dış ticaret alanında kendi firması ile faaliyet göstermektedir.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. servete servetçiler 20 Eylül 2020 Pazar 22:03:33

    Aralarında birtek "halk için halk adamı" bulunmayan bu "zenginler kulubü" partisinin tek hedefi "yağma hasanın böreği"nden okkalı pay kapmak halka hizmet değil.

  2. Hayırlı uğurlu olsun bu kadar eğitimli ilk defa bir siyasi partide arkadaşları bir arada gördüm.