Cumhurun İttifakı Bir Arada

Ülke genelinde her platformda AK Parti ve MHP teşkilatlarının birbirlerine her geçen gün daha fazla yaklaşması dikkatlerden kaçmıyor. Bir önceki genel seçimlerde ittifak olarak seçimlerde yer alan Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi
Kırklareli’de de örnek bir birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam ediyorlar.

Bu bağlamda AK Parti Kırklareli İl ve İlçe başkanları STK’ları ve Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret ettiler.
AK Parti Kırklareli İl ve İlçe Başkanı Milliyetçi Hareket Partisi ilk ziyaretini Kırklareli İl Başkanlığına gerçekleştirdi.
Samimi bir havada gerçekleşen ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan sözlerine şu şekilde devam etti: “Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti Kırklareli il başkanı sayın Alper Çiler, Merkez ilçe başkanı sayın Can Cafer Toklucu, Gençlik kolları başkanı sayın Enes Aydın Gün ve yönetim kurulu üyeleri yeni yerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 2023 Lider Ülke Türkiye Yolunda Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Nazik ziyaretleri için Ak Parti teşkilatına teşekkür ederiz” dedi.
“Birlikte Başaracağız”
MHP ziyaretinin ardından AK Parti Kırklareli İl ve ilçe Başkanları Kırklareli S.S. 250 Sayılı Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifini ziyarette bulundular.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler “Kırklareli S.S. 250 Sayılı Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'ni Merkez İlçe Başkanımız Can Cafer Toklucu ve teşkilatımız ile birlikte ziyaret ettik.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özırmak ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Her şey yeni Kırklareli için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. başarılacaksınız 17 Ekim 2021 Pazar 03:06:39

    Kala kala başbaşa kaldınız içine artık giremedığiniz milletten kaça kaldınız kapalı kapılar arkalarında konuşup cesaret arıyorsunuz...