Cumhuriyetin 99. Yıldönümü Kabul Töreniyle Taçlandı

Cumhuriyet coşkusu 29 Ekim gecesi de devam etti. Cumhuriyetimizin 99. Yıl Kutlamaları kapsamında, Kırklareli Valisi Birol Ekici ve Eşi Prof. Dr. Filiz Ekici'nin  himayelerinde, Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni gerçekleşti.  Ardından ise  Cumhuriyet Yürüyüşü ve Cumhuriyet Konseri düzenlendi. Valilik önünden gençlerin ellerinde metrelerce uzunluktaki şanlı Türk Bayrağı ve vatandaşların yoğun katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleşen yürüyüş, Cumhuriyet coşkusunu doruk noktasına taşıdı. Yürüyüşün bitiminde Vilayet Meydanında 99. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Valilik himayelerinde "kendi sesimiz kendi nefesimiz" geleceğimiz gençlerimizin icra ettiği Cumhuriyet Konseri ile bayram coşkusu taçlandı.

Cumhuriyetimizin 99. Yıl Kutlamaları kapsamında, Kırklareli Valisi Birol Ekici ve Eşi Prof. Dr. Filiz Ekici himayelerinde, Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni gerçekleşti. 
Yoğun katılımla, Saat 19.00'da Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’ne gelen tüm misafirleri, Vali Birol Ekici ile Eşi Prof. Dr. Filiz Ekici kapıda karşıladı.
Kabul Töreninde Vali Birol Ekici bir konuşma gerçekleştirerek, katılımcıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Cumhuriyet Pastasını Vali Ekici, Eşi Prof. Dr. Filiz Ekici, Şehit Ailesi, Öğrenciler ve protokolle birlikte kesti.
Kırklareli Valisi Birol Ekici ile Eşi Prof. Dr. Filiz Ekici, gece boyunca tüm misafirlerle tek tek ilgilendi. 
Cumhuriyet Yürüyüşü ve Konseri ile coşku doruğa ulaştı…
Kabul Törenin ardından Vali Birol Ekici, Eşi Prof. Dr. Filiz Ekici ve kabul törenine katılanlar ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Valilik tarafından organize edilen Cumhuriyet Yürüyüşüne ve Cumhuriyet Konserine katıldılar.
Valilik önünden gençlerin ellerinde metrelerce uzunluktaki şanlı Türk Bayrağı ve vatandaşların yoğun katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleşen yürüyüş, Cumhuriyet coşkusunu doruk noktasına taşıdı. Yürüyüşün bitiminde Vilayet Meydanında 99. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Valilik himayelerinde "kendi sesimiz kendi nefesimiz" geleceğimiz gençlerimizin icra ettiği Cumhuriyet Konseri ile bayram coşkusu taçlandı. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol