Cumhuriyet kutlamaları resepsiyonla taçlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de törenlerle kutlandı. 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de       gerçekleşen çelenk töreni ile başlayan kutlamalar dün sabah Vali Orhan Çiftçi’nin makamında tebrikleri kabul etmesi ile devam etti. Özgürlük ve Demokrasi Meydanında gerçekleşen geçit töreni ile devam eden Cumhuriyet Bayramı yine dün akşam saat 19.00’da Polisevi Sosyal tesislerinde düzenlenen resepsiyon ile taçlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94’üncü yıldönümü kutlamaları 29 Ekim Pazar günü akşamı ilimiz Polisevi Sosyal Tesislerinde düzenlenen resepsiyonla taçlandı. Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’nin ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay A. Cihan Uzun, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Bülent Şengörür, Kırklareli Belediye Başkan Vekili Adem Sevim, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, başta olmak üzere protokol mensupları, askeri erkan, siyasiler, STK temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katılım gösterdiler.
Tüm davetlileri kapıda karşılayan Vali Orhan Çiftçi, daha sonra konuklara iştirak etti.
Tüm misafirlerle ilgilenen Vali Çiftçi daha sonra, 94’üncü yıl pastasını alkışlarla kesti. “Milletimiz ve Devletimiz daim olsun. Daha nice nice Cumhuriyetimizin yıldönümlerini kutlamak dileğiyle” temennileriyle eşi Ayşe Çiftçi ile bu anlamlı pastayı kesen Vali Çiftçi tüm misafirlerine katılımlarından ötürü tekrar teşekkürlerini sundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol