Cumhuriyet Turnuvası gerçekleşti

Özel Sporcular Atletizm ve Masa Tenisi Cumhuriyet Turnuvası 28 Ekim Cumartesi günü saat 10:00’da Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi.

28 Ekim Cumartesi günü saat 10:00’da Cumhuriyet Turnuvası müsabakalar başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının arından açılış konuşmasında Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Sportif faaliyetlerin Kırklareli başarılı bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti.
“Çocuklarınıza spordan
yararlanması için destek olun”
Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, açılış töreninde yaptığı konuşmada sporun önemine değinerek, “Bizim çocukluğumuzda yüzme havuzu gibi imkanları bulmak pek mümkün değildi. Kırklarli'nde yüzme havuzu başta olmak üzere birçok spor alanında yatırımlar mevcut. Siz değerli aileler de bu alanlardan çocuklarınızın yararlanması için onlara destek olun. Bu sportif tesislerden yararlansın çocuklarımız. Spor demek sağlık demektir. Bu projede amacımız çocuklarımızı spor alanlarına kazandırmak ve yarınlara daha güçlü adımlar atmalarını sağlamak. O yüzden özel aileleri, çocuklarını spora yönlendirdikleri ve topluma böyle değerli evlatları kazandırdıkları için tebrik ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nızı da kutluyorum. Turnuva kapsamındaki müsabakalara katılan tüm sporculara başarılar diliyorum ve gönülden tebrik ediyorum”
“Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz başta olmak üzere tüm personeli ve çalışanlarını
tebrik ediyorum”
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli’nin sportif tesisler ve başarılar anlamında önemli bir seviyeye geldiğinin altını çizerek, “İlimizde çok güzel bir turnuva gerçekleştiriliyor. Çocukalarımızın böyle güzel bir turnuvada yer alması çok anlamlı. Özel çocuklarımızın hayata böyle sıkıca tutunduğunu görmek, yarınalra güçlü adımlarla yürüdüğünü görmek bizleri çok mutlu ediyor. Cumhuriyet Turnuvası'nın böyle güzel bir şekilde gerçekleştirilmesi de çok anlamlı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz başta olmak üzere tüm personeli ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Sayın Valimiz'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Özel aileleri ve özel sporcuları böyle bir organizasyonda görmekten dolayı çok mutluyuz. Kendilerini gerçekleştirme anlamında büyük anlamlar ifade ediyor.
Kırklareli, sportif yatırımlar bakımından çok iyi yerlere geldi. Biz de hükümet olarak Kırklareli'nin daha da gelişmesi için yatırımlarımıza ve desteklerimize devam edeceğiz. Önemli tesisler kazandırdık ve önümüzdeki günlerde de bu tesislerin sayısını arttıracağız” ifadelerini dile getirdi.
Vali Çiftçi’den Cumhuriyet
Turnuvası’na büyük destek
Açılış töreninin ardından sportif müsabakalara geçen özel öğrenciler, rekabeti ve arkadaşlığı doyasıya yaşadılar. Kapalı Spor Salonu’nda masa tenisi müsabakaları gerçekleşirken, statta da atletizm dallarındaki sportif müsabakalar gerçekleşti. Özel öğrencilerin aileleri de çocukları kadar eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşadı. Öğretmenlerinin nezaretinde müsabakalarda boy gösteren özel öğrenciler, hayata ne kadar sıkı tutunduklarını sportif alanda da bir kez daha gösterdi. Vali Çiftçi masa tenisi oynadı Özel öğrencilerin performanslarını sergileyeceği Cumhuriyet Turnuvası’nın açılış töreninide raketi eline alan Vali Orhan Çiftçi, öğrenciler ile masa tenisi oynadı. Spora ve sporcuya her fırsatta destek olan ve yanında olduğunu gösteren Çiftçi, Cumhuriyet Turnuvası’nda özel sporculara da büyük destek verdi.
Hayatın engellerini
spor ile aşan öğrenciler rakabet ve arkadaşlığı müsabakalar boyunca elden bırakmadı
Kapalı Spor Salonu’nda Cumhuriyet Turnuvası’nın açılışı gerçekleştikten sonra, müsabakalara geçildi. Masa tenisi alanındaki sporcular, turnuva kapsamında performans sergiledi. Hayatın engellerini spor ile aşan öğrenciler, rakabeti ve arkadaşlığı müsabakalar boyunca elden bırakmadı. Centilmence geçen maçların ardından elde edilen başarıların da taçlandırılması ödül töreninde gerçekleşti. Atletizm müsabakaları nefes kesti Kırklareli Atatürk Stadı’nda gerçekleşen atletizm müsabakalarında; farklı mesafelerdeki koşu müsabakaları, cirit, gülle ve disk atma müsabakaları gerçekleştirildi. Öğretmenlerinin nezaretinde pistti büyük mücadeleler veren sporculara en büyük destek yine arkadaşlarından ve ailelerinden geldi. Mesafeleri engel tanımadan koşan sporcular, elde ettikleri başarının mutluluğunu da yine yarıştıkları arkadaşlarıyla kutladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol