Cumhuriyet Halk Partisi seçime gidiyor “Her rengi kucaklayan bir CHP yaratmak için çalışacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde pazar günü İl Başkanlığı seçimi gerçekleştirilecek. Seçim öncesinde son Çarşamba 

toplantısı dün il başkanlığı binasında yoğun katılımla düzenlendi. Uzun yıllar Kırklareli'nde Seçim Müdürü olarak görev yapan İbrahim Özkök, gerçekleştirilen toplantıda adaylığını resmen açıkladı. Özkök, birleştirici ve her rengi kucaklayan bir CHP yaratmak için çalışacağını ifade etti. İbrahim Özkök ile birlikte Pazar günü Ünal Başkur,
Özgür Kaya ve Alaaddin Güncer 37. Olağan İl Kongresi’nde CHP İl Başkanı olabilmek için yarışacak.

Önadım Haber
Cumhuriyet Halk Partisi'nde İl Başkanlığı seçimlerine artık 3 gün kaldı. Son olarak uzun yıllar Kırklareli'nde Seçim Müdürü olarak görev yapan İbrahim Özkök dün yapılan çarşamba toplantısında adaylığını resmi olarak açıkladı. Böylece Pazar günü gerçekleştirilecek olan 37.Olağan İl Kongresi’nde Ünal Başkur, Özgür Kaya, Alaaddin Güncer ve İbrahim Özkök 2 yıllık süreyle il başkanlığı görevini üstlenebilmek için yarışacak.
“Sözüm Söz Birleştiren Başkan Olacağım” sloganını benimseyen Özkök toplantıda şu ifadelere yer verdi: “Atatürk'ün bizlere büyük mirası olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyaset yapmak büyük sorumluluk gerektirir. Ben bu sorumlulukların bilincindeyim ve bugün CHP Kırklareli İl Başkan adaylığımı açıklıyorum. Uzun yıllar memleketim Kırklareli'nde Seçim Müdürü olarak görev yaptım. Bir yığın siyasi partinin kongrelerine katıldım. Her seçimde adaletin sağlanması için tüm gücümle mücadele ettim. Yöneticilik tecrübeme ve bilgi-birikimime güveniyorum. Bu tecrübeyle parti içinde ki dengeyi sağlamayı, adaletli bir yönetim uygulayarak tüm ilçe başkanlarımla birlikte teşkilatımızı birleştirmeyi ve önümüzde ki genel seçime güçlü bir şekilde girmemizi amaçlıyorum. Dağıtmak, ayrıştırmak, yaftalamak meziyet değildir. Meziyet; birleştirmektir. Ben bunu çok rahat başarabileceğime inanıyorum. Eğer CHP'de siyaset yapıyorsak, koltuk sevdasıyla değil Mustafa Kemal gibi vatan aşkıyla siyaset yapacağız. Beni bu kutsal göreve layık görürseniz, birleştirici ve her rengi kucaklayan bir CHP yaratmak için hemen çalışmalara başlayacağım. Bu inançla Kırklareli CHP İl Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Partimizin ve hepimizin yolu açık olsun.” dedi.
Adaylıklarını daha önceden açıklayan Özgür Kaya, Alaaddin Güncer ve Ünal Başkur’da partililere hitap ederek seçimlerde destek istediler. Seçimler öncesi en çok delege 208 ile Lüleburgaz'da bulunurken, Merkez İlçe 102, Babaeski 77, Vize 37, Pınarhisar 23, Demirköy 7, Pehlivanköy ve Kofçaz ise 5'er delegeye sahip.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Her rengi kucaklamak ? 20 Şubat 2020 Perşembe 13:05:31

    Güzel ve garantici bir vaat "her rengi kucaklamak" ama bilinçaltı kodlarınız izin verir mi orası şüpheli.