Cumhuriyet Bayramı'na yetişecek

"Müteahhit firmalar (2015 yılı sonuna kadar hazırlarız) diyorlar. Ben de 29 Ekim 2015'te bitsin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Çünkü biz cumhuriyeti seviyoruz. Biz cumhuru seviyoruz. Cumhuriyet bayramında inşallah hastanenin açılışını yapacağız" sözleri ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından müjdelenen yatırım için geri sayım devam ediyor 

Kırklareli'nin gelecek 50 yıllık sağlık ihtiyacını karşılayacak olan 250 yatak kapasiteli modern şehir hastanesi için geri sayım devam ediyor.
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu,
"29 Ekim Tarihine Yetişecek"
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun, "Müteahhit firmalar (2015 yılı sonuna kadar hazırlarız) diyorlar. Ben de 29 Ekim 2015'te bitsin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Çünkü biz cumhuriyeti seviyoruz. Biz cumhuru seviyoruz. Cumhuriyet bayramında inşallah hastanenin açılışını yapacağız" sözleri ile temeli atılan Kırklareli'nin yeni Devlet Hastanesi için hedefteki tarih 29.10.2015…
"Hedefteki tarihe yetiştireceğiz"
Temel atma töreninden sonra, devlet hastanesinin 61 milyon 360 lira bütçeyle yapıldığını anlatan Kırklareli Sağlık Müdürü Ali Fatih Selvi, "Kırklareli'nin yaklaşık 50 yıl ihtiyacını karşılayacak yeni devlet hastanesi inşaat çalışmaları sona erdi. Çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. En kısa zamanda hizmete açılması için çalışıyoruz. Devlet hastanemizin yapımında emeğe geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Bitmiş halinin görüntüleri ilk kez
Kamuoyuna yansıdı
Kırklareli'nin sağlık alanında 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan Modern Devlet Hastanesinin hızlı yapılanması ise YETİŞECEK dedirtiyor.
Sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hükümet Yetkililerinin, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun, Kırklareli'deki yetkililerinin, tüm Kırklareli genelinde yaşayan halkın yakından takip ettiği, Hastane inşaatının, bittiğindeki görüntüleri bile kamuoyuna düştü.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. SADECE HASTANEYİ YAPMAK YETMİYOR O HASTANE YOLU NE OLACAK ORADA OTURAN VATANDAŞLARINI DURUMU NE OLACAK BİZLER GİDİP GELİRKEN NASIL GİDİP GELECEĞİZ YAKIN OTURANLAR NASIL GİDİP GELECEK.BAZI ŞEYLER GÖSTERMELİK OLMUYOR 29 EKİME BİTECEK DENİYOR 4 AYDA NELER OLACAK ORADAKİ İNSANLAR NE OLACAK.