Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz Kırklareli'ne veda etti

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden, Muğla'ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Adliye'de vedalaşma töreni nde Adliye personeli ile vedalaştı. Duygusal anlar yaşanan veda töreninde, ayrılık burukluğunu yaşadığını dile getirerek Kırklareli'ni sevdiğini ifade etti.

Kırklareli Eski Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, yeni görev yerine gitmeden önce Kırklareli Adliyesi'nde veda töreni ile Adliye personeline veda etti.
Duygusal anlar yaşandı
Duygusal anların yaşandığı veda töreninde anlamlı sözler ile veda eden Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz, Kırklareli ve halkını sevdiğini ifade ederek yeniden görüşmeyi dilediğini ifade etti.
Veda töreninde çiçek takdim edilen
Kırklareli Adliyesi önünde tüm adliye personeli veda için bir araya geldi. Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kırklareli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Fergan Genç, Armağan Köyü Muhtarı Recep Dal da veda törenine katılan isimler arasında yer aldı.
"Kırklareli'ni ve
insanlarını sevdim"
Yeni görev yeri olan Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, görevine başlamadan önce Kırklareli'ne vade eden Yavuz, "Çok duygulu, sevinçli, çok hüzünlü günler geçirdik.
Ama keyif aldık, zevk aldık. Ayrılırken içimizde bir burukluk var. Ama biz mesleğimiz gereği gideceğiz. İnşallah geldiğimiz yerlere sizleri de bekliyoruz. Hakikaten burayı sevdik. Sevildiğimizi hissettik. Demek ki birçok şeyi iyi yapmışız. Bundan da sonra doğru yapmaya devam edeceğiz." dedi.
"Hayat felsefemiz sevmek"
Veda konuşmasında güzel insan olmayı öğütleyerek veda eden Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz, "Hayat felsefemiz; sevdikçe sevildiğimizi fark ettik, inşallah bundan sonra da sevmeye devam edeceğiz. Seveceğiz ki sevileceğiz." sözlerini dile getirdi.
"Sizlerden tek istediğim..."
Veda konuşmasında iyi ve doğru insan olmanın önemine değinerek iyi bir insan olarak görevini yapmaya çalıştığını ifade eden Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, "Sizler de tek isteğim ne olursak olalım adam olalım. Olduğumuz gibi görünelim veya göründüğümüz gibi olalım. Biz onu yapmaya çalıştık. İnşallah başaramışızdır. Hakkınızı helal edin. İnşallah görüşürüz." sözlerini ifade ederek alkışlar arasında aracına bindi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol