Cumhur ittifakı seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhur ittifakı Kırklareli’nde seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda geçtiğimiz akşam AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı MKYK Üyesi Antalya Milletvekili Marmara Bölge Koordinatörü Mustafa Köse, Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Marmara Bölge Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul Milletvekili Marmara Bölge Koordinatörü 25.Dönem Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Marmara Bölge Koordinatörü Ali Sevinç, parti binasında İl Seçim Koordinasyon Toplantısına katıldılar. Toplantının ardından Cumhur ittifakı adayı Derya Bulut, Burak Süzülmüş ile istişarede bulundu…

Adalet ve Kalkınma Partisinde seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede geçtiğimiz akşam AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı MKYK Üyesi Antalya Milletvekili Marmara Bölge Koordinatörü Mustafa Köse, Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Marmara Bölge Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul Milletvekili Marmara Bölge Koordinatörü 25.Dönem Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Marmara Bölge Koordinatörü Ali Sevinç, parti binasında İl Seçim Koordinasyon Toplantısına katıldılar.
Toplantıya Kırklareli’nin Cumhur İttifakı adayı Derya Bulut, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları İl Başkanı Aslı Karakahya, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, MHP İl Yönetimi ile çok sayıda partili iştirak etti.
Toplantının ardından Derya Bulut, AK Parti’nin eski Kırklareli Belediye Başkan adayı Burak Süzülmüş ile bir araya geldi ve bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Süzülmüş’ün, Bulut’a verdiği “tam destek” ittifakta ve partilerdeki birlik ve beraberlik görüntüsünün ne derece sağlam olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Ziyaretler devam ediyor
Gerek Cumhur ittifakı adayı,gerekse teşkilat mensuplarının seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler de devam ediyor. “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız” düsturu ile bölge bölge, cadde cedde, sokak sokak gezen partililer STO, Oda ve cemiyetleri de geziyorlar.
Bu anlamda Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Şaban Savaşan ve teşkilatları, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel ve Borsa Yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Kırklareli’nin AK Belediyeciliğe olan ihtiyacı pek çok kez vurgulandı.
Partililer daha sonra Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker ve Yönetimini de ziyaret etme imkanı buldular.
Büyük gün; 3 Mart
Bu arada yapılan ziyaretlerde de tüm Kırklareli 3 Mart Pazar günü yapılacak olan proje tanıtım toplantısına davet ediliyor. Bilindiği gibi Cumhur ittifakının Kırklareli adayı Derya Bulut, Belediye Meclis üyelerinin ve projelerinin tanıtım toplantısını 3 Mart Pazar günü İstasyon Caddesinde yer alan Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol