Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, projelerini kamuoyuyla paylaştı

Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Derya Bulut, dün Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı’nda Kırklareli’nin gelecek vizyonunu 12 başlık altında
topladı. Kırklareli’ni gerçekleştirecekleri projeler ile marka kent haline getireceklerinin altını çizen Bulut, kendileri için önemli olanın Kırklareli için çalışmak olduğunu ifade etti.

Kapalı Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Toplantıda kürsüye ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı geldi. Seçim sürecinde çok çalışmaları gerektiğini vurgulayan Saffet Sancaklı, seçimlere kadar kalan süreyi Kırklareli’nde geçireceğini söyledi.
“Kırklareli için büyük hizmetler yapacağız”
Türkiye’nin üzerinde büyük oyunlar oynandığını belirten AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ise bu oyunların hepsinin üstesinden gelineceğini söyledi.

Hükümet olarak Kırklareli’nde su arıtma tesisleri, dere ıslahı projeleri, yol çalışmaları yaptıklarını ancak şehir merkezine el atamadıklarını ifade eden Minsolmaz, bu seçimle birlikte Cumhur İttifakı olarak Kırklareli’ne büyük hizmetler yapacaklarını ve kentin talihini değiştireceklerini vurguladı.
“Bu seçim yerel seçimden çok daha fazlasını ifade ediyor”
Milletvekili Minsolmaz’ın ardından kürsüye AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz geldi. Bu seçimin yerel seçimden çok daha fazlasını ifade ettiğinden bahseden Demiröz, bu seçimin bir beka seçimi olduğunu kaydetti. Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde birkaç belediye almak adına yapılmadığının altını çizen Demiröz, ittifakın uzun yıllar devam etmesini temenni ettiğini söyledi.
“Kırklareli’ni bir vizyon kenti haline getireceğiz”
Sahneye son olarak Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut geldi. Bulut’un konuşması öncesinde sosyal medyada yayınlanan ve büyük ses getiren videoları gösterildi. Video gösteriminin sonrasında konuşmasına başlayan Bulut, sloganları olan hazırız cümlesine vurgu yaparak bu seçime en hazır şekilde girdiklerini kaydetti. Kendilerinin toplumun duygularını sömürmeden siyaset yaptıklarını ve kendileri için önemli olanın Kırklareli için güzel şeyler hayata geçirmek olduğundan bahsetti.
Mevcut belediyeye ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sözlerinde yer veren Bulut, önceki seçim sürecinde vaat olarak sundukları projelerin mevcut belediye tarafından yapılmaya çalışıldığını söyleyerek, doğru yolda olduklarını bu şekilde kanıtladıklarını vurguladı. Bu seçimlere de en hazır parti olarak girdiklerini sözlerine ekleyen Derya Bulut, bugün açıklayacakları projelerle Kırklareli’ni bir vizyon kenti haline getireceklerini belirtti. Projeleri hazırlamak için uzun süredir çok sıkı bir çalışma içerisinde olduklarından bahseden Bulut, projelerinin vizyonunun sadece ulusal değil uluslar arası parmakla gösterilen kentlerden feyz alınarak oluşturulduğunu söyledi.
Vatandaşlara hayata geçiremeyecekleri boş vaatlerde asla bulunmayacaklarını ifade eden Bulut, tüm açıklanacak projelerin gerçekleştirileceğini ancak bazılarının kısa vadeli bazılarının ise uzun vadeli olarak planlandığını söyledi.
“Erişilebilir bir kent oluşturacağız”
Hayalindeki Kırklareli’ni bir video olarak vatandaşlara gösteren Bulut, videoda Kırklareli’nde hayata geçirmek istediği tüm projeleri salondakilere anlattı. İlk hedefinin nefes alan bir Kırklareli oluşturmak olduğundan bahseden Bulut, şehrin keşmekeşini azaltarak trafiği azaltacak projeler yapacaklarını ve Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlemeler yaparak, meydanı yaya öncelikli bir alan haline getireceklerini vurguladı. Kırklareli sokaklarındaki park sorununa acil çözüm üreteceklerini de belirten Bulut, erişilebilir bir kent oluşturulacaklarını ifade etti.
Kırklareli vizyonunu 12 ana maddede özetleyen Bulut, bu maddeleri şu şekilde sıraladı; Kadın Dostu Kent, Çocuk Dostu Kent, Genç Dostu Kent, Engelli Dostu Kent, Doğa Dostu Kent, Hayvan Dostu Kent, Sporcu Dostu Kent, Sanatçı Dostu Kent, Teknoloji Dostu Kent, Turist Dostu Kent, Esnaf Dostu Kent ve Emekli Dostu Kent. Bu 12 madde altında pek çok alt başlıkta projeler açıklayan Bulut, bu projelerinin hepsini adın adım hata geçireceklerini kaydetti. Konuşmasının sonrasında Belediye Meclis adaylarını ve Cumhur İttifakı yöneticilerini sahneye davet eden Derya Bulut, burada toplu poz verdi. Çekilen toplu fotoğrafın ardından Proje Tanıtım Toplantısı sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol