Covid-19’da muhtar faktörü

Kırklareli Valisi Osman Bilgin uzun bir aradan sonra merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Bir önceki toplantıda muhtarların isteklerinin son durumu ile ilgili bir bilgi
verilirken, şimdiki toplantıda istek ve şikayetler dinlendi. Vali Osman Bilgin, yaptığı konuşmada muhtarlara covid-19 sürecinde gerçekleştirdikleri çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Birkaç köy hariç çoğunda 1 veya 2 vaka sayısında kalındığını bunun sebeplerinden birinin muhtarların çalışmaları olduğunu söyledi.

Vali Osman Bilgin başkanlığında, Polis Evi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla gerçekleştirilen iş ve projeler hakkında görüşmeler sağlandı. Kurum müdürleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldığı toplantıda ilk olarak son toplantıda iletilen isteklerin son durumu aktarıldı. Sonrasında ise muhtarların istek ve şikayetleri dinlendi.
Bilgin, burada yaptığı konuşmada özellikle yeni covid-19 tedbirleri kapsamında muhtarların özveriyle çalıştıklarını ifade etti. Vali Bilgin bu nedenle tüm muhtarlara teşekkür etti. Salgının yayılma hızının azalmasında muhtarların önemli rol üstlendiklerini kaydeden Bilgin, tedbirlerin eden bırakılmaması gerektiğini sözlerine ekledi. Muhtarların vatandaşlar ile kamu kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade eden Bilgin, vatandaşların dertlerine, sıkıntılarına yerinde çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol