Çorlu İ.N. final yolunda farklı turladı

İşitme Engelliler yeşil sahada bir üst lige çıkmak için mücadele verdi. Çorlu İ.N. ile Edirne İ.N. yarı finalde karşı karşıya geldi.
Mücadelede ilk yarı Çorlu temsilcisinin 6-0’lık farkı ile sona ererken maç 10-1’lik skor ile bitti.

Onlar yeşil sahanın özgürlünde hayatın bütün engellerini aşan sporcular. 2. Lig Terfi mücadelesinde 18 Kasım Cumartesi günü Edirne ve Çorlu temsilcisi karşılaştı. Centilmence geçen maçta Çorlu temsilcisinin erken gelen golleri sayın yönünü de tayin etti.
Çorlu farka koştu
Kırklareli Vali Yaman Sentetik Çim Saha’da Edirne İ.N. – Çorlu İ.N. karşı karşıya geldi. İlk yarıda etkili futboluyla oyundaki hakimiyetini kuran Çorlu temsilcisi ilk yarı boyunca maçın kontrolünü elinde tuttu. Kontra ataklarda buldukları goller ile 2-0 öne geçen Çorlu ilerleyen dakikalarda da bulduğu goller ile farkı açmayı bildi. Kazandığı penaltıyı kaçırmasına rağmen dönen topta topu ağlarla buluşturmayı bilen Çorlu temsilcisi 6-0’lık skor ile öne geçti.
Kontra ataklar ile
rakibini devirdi
İşitme engelliler, yeşil sahalarda sessiz ama güçlü bir mücadele ile takdir toplamaya devam ediyor. Kırklareli Vali Yaman Sentetik Saha’da gerçekleşen mücadele

12.00’da başladı. Başlama vuruşu ile büyük bir mücadele yaşanan maçta, Çorlu İ.N. ilk yarıda maçın kontrolünü eline almayı
bildi. Sağ kanattan başlattığı kontra ataklar ile ardı ardına gelen 2 gol ile öne geçen Çorlu temsilcisi, ilk yarı bitmeden rakip filelere 6 gol bıraktı.
İlk yarıda
kontrolü
ele aldı
Çorlu temsilcisi, ilk düdük ile başlayan maçta maçı kendi sahasında kabul ederek rakibini üzerine çekti. Kontra ataklar ile rakip ağaları sarsmayı başaran ekip, golleri de ardı ardına buldu. Yeşil sahada sessiz ama güçlü bir mücadele veren takımlar, mücadelenin yanı sıra centilmenliği de elden bırakmadı. Set pozisyonların yaşanmadığı maçta ilk yarının skorunu erken goller bularak maça başlayan Çorlu temsilcisi belirledi.
Dostça başladı
Sezon boyunca ligde verdikleri mücadelenin son düzlüğünde maça çıkan takımlar, yarı finalde mücadele etti. Finale kalmak için kıyasıya mücadele veren takımlar bir üst ligde yer alabilmek için çok istekli futbol oynadılar. Maçta rekabetin üst seviyede olmasının yanı sıra Çorlu temsilcisinin sonuca götürebildiği ataklar ile maçın kaderi de belirlendi.
İkinci yarıda
farkı iyice açtı
Yeşil sahalardaki sessiz mücadelede ilk yarıyı gol yemeden 6 fark ile önde kapatan Çorlu temsilcisi ikinci yarıda da kaldığı yerden devam etti. İkinci yarıda da son vuruşları iyi yaptığı ataklar ile farkı iyice açan Çorlu temsilcisi, final yolunda farklı turladı. Yarı finalde rakibini 10-1 gibi net skorla geride bırakan ekip, gelecek sezon bir üst ligde yer alabilmek için büyük bir avantaj elde etti.
Finalde rakip
Sultangazi İ.N.
Edirne İ.N. ile yarı finalde karşılaşarak farklı skor ile saf dışı bırakan Çorlu İ.N. finalde Sultangazi İ.N. ile karşılaşacak. Vali Yaman Sentetik Saha’da oynanacak maçta galibin kim olduğu ise büyük merak konusu.
Yarı final maçında Edirne temsilcisini farklı bir skor ile saf dışı bırakan Çorlu temsilcisi, finalde Sultangazi İ.N. ile mücadele edecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol