Çok Gezenti Memleketindeydi

Uzun yıllardır çeşitli TV kanallarında format hazırladığı, yazarlık yaptığı TV Şovlarının yanı sıra son yıllarda kendisi tarafından hazırlanıp sunulan ve TV2 Ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti programıyla tanınan Burak Akkul, Kırklareli’nde sevenleriyle buluştu. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında memleketi Kırklareli’nde bir söyleşi gerçekleştiren Burak Akkul, meslek yaşantısı boyunca başından geçen ilginç olayları izleyenlerle paylaştı.

1 Ağustos Pazar Günü saat 17.30 itibariyle başlayan söyleşi Sabahattin Ali Sokağında gerçekleşti. Yoğun katılımın sağlandığı etkinlikte Kırklareli’nin yetiştirdiği önemli isimlerden Burak Akkul tarafından meslek hayatıyla alakalı merak edilen şeyleri ve başından geçen ilginç olaylar anlatıldı.
Son 5 yılldır keyifli sunumuyla ekranlara taşıdığı sevilen program Çok Gezenti ile adını duyuran Burak Akkul, son olarak Çok Gezenti Şehirler ve İnsanlar kitabını çıkardı. Raflarda yerini alan kitap dolayısıyla söyleşinin ardından bir de imza günü düzenleyen Akkul, sevenleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
Burak Akkul Kimdir?
Mizah Yazarı Burak Akkul Teve2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli program’da ülkeleri seyahat etmekte ve hangi otel daha iyi, ne nerede yenir gibi bir çok sorunun cevabını vermektedir. Lise döneminde karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile sıra arkadaşı olduğunu belirten Burak Akkul Komikaze’nin isim babasıdır. Ayrıca Çılgın Bediş’in bir kaç sezon yazarlığını, ayrıca Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen, Cem Özer, Metin Uca ve Mesut Yar’ın sundukları şov programlarının metin yazarlığını yapmıştır.
Bugüne kadar yazmış olduğu kitaplar, Hayat Sen Değilsin, Türkçe Aşk Laçkadır ve Hayattan Çok Çektim. 1972 doğumlu olan Burak Akkul, Seda Akkul ile evlidir. Profesyonel yazarlık hayatına Güneş Gazetesi ile adım atmış, aslen Kırklareli’nde dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun olmuştur.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol