“Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar güvende olacak”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık,6 Eylül’de başlayacak 2021-2022 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Ilık, açıklamasında eğitimin önemine değinerek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende ve aydınlık olacaktır” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 06 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak olan “2021/2022 Eğitim ve Öğretim Yılı” dolayısıyla yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende ve aydınlık olacaktır.Toplumların huzurlu, güvenli ve refah içinde yaşaması ancak bu şekilde mümkündür. Okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri olan nesiller yetiştirmek asli vazifemiz olmalıdır.
Çocuklarımızın yetişmesinde önemli bir rolü olan değerli anne ve babaların da eğitim sürecine olumlu ve yönlendirici katkılar sunacağına inanıyorum. Okul-aile ve öğretmenler arasındaki iş birliğinin, evlatlarımızın başarılarını olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Bu vesileyle okul-veli ve öğretmen arasında samimi ve güvene dayalı bir iletişimin kurulmasının çocuklarımıza çok önemli katkılar yapacağını düşünüyorum. Öğrencilerimizin; sorumluluk alabilen, analiz yapabilen, arkadaşlarıyla sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen bireyler olarak kendilerini yetiştirme hedefiyle başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. 2021/2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ülkemize, milletimize, öğretmen ve milli eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum.”(N.Şensöz)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. azınlık düzeninde 06 Eylül 2021 Pazartesi 13:42:21

    Azarak süren 1980 statükosu bertaraf edilmedkçe son kırk yılın bilançosu günümüzde bu öğrenciler de yarının heba edilmiş nesilleri arasına karışacaklar ne kadar okuyup öğrenseler de...